Eurovacances: l’aventura de viatjar amb confort i tranquil·litat

L’agència et dissenya i planifica viatges de somni a tots els continents del món cuidant fins al mínim detall i convertint cada destinació en una experiència única i irrepetible

Un paratge espectacular de la Polinèsia.

Un paratge espectacular de la Polinèsia. / Eurovacances.

Viatges Eurovacances som una agència que dissenyem els nostres propis viatges en grup i a mida a tots els continents del món. Des de la nostra fundació l’any 1986, organitzem itineraris cuidats fins al mínim detall.

Apropa’t amb nosaltres a les zones que millor defineixen el caràcter d’un país o d’una regió, siguin o no els més coneguts. Visita els monuments i les ciutats més significatives o curioses. Entra als museus més importants i als de darrera inauguració. Puja als millors miradors. Recorre els paisatges més espectaculars. Deixa’t seduir per les cultures més desconegudes.

I al mateix temps, amb Viatges Eurovacances gaudeix d’un nivell de confort que farà de cada viatge unes autèntiques vacances.

Nambia, un dels destins proposats.

Nambia, un dels destins proposats. / Eurovacances.

Escollim curosament els hotels, els restaurants i els menús, evitem les etapes maratonianes i les visites a contrarellotge, fugim de les aglomeracions i assaborim aquells llocs amb un toc especial. 

A Eurovacances treballem amb il·lusió per adaptar-nos a un món cada dia més dinàmic on el respecte pel territori, els costums i la cultura és essencial. Museus, transports, accessos, visites, hotels, restaurants… canvien. Els nostres itineraris canvien amb ells, potenciant la descoberta de la vida local i dels productes de proximitat amb el màxim respecte pel medi ambient.

 Als nostres viatges en grup anireu sempre acompanyats d’un guia d’Eurovacances, que sortirà i tornarà amb vosaltres. La seva experiència i els seus consells us ajudaran a comprendre el país i la seva assistència us facilitarà la solució a qualsevol imprevist. 

Japó és també un viatge molt apreciat.

Japó és també un viatge molt apreciat. / Eurovacances.

Visitem tot allò que s’ha de veure a cadascuna de les destinacions on anem, però ens desviarem sempre que calgui per descobrir els secrets que s’amaguen fora dels circuits més turístics.

Us convidem a entrar a la nostra pàgina web per conèixer les destinacions que us anem proposant i us recomanem seguir-nos a les xarxes socials per no perdre-us cap viatge.

Viatgeu amb Eurovacances i viviu amb tranquil·litat i confort l’aventura de viatjar. Més informació també a Facebook.