El coco, el remei natural per acabar amb les picades de mosquits

Un remei natural i fàcil d'aconseguir 

Digues adeu a les picades i al no dormir per aquests insectes

Coco pels mosquits

Coco pels mosquits / Pixabay - tookapic

Cristina Clopés

Cristina Clopés

A qui més qui menys li costa o li ha costat dormir en algun moment de la seva vida, tant pot ser per estrès, per canvi de domicili, a l'hora d'anar de vacances o per les altes temperatures de l'estiu. L'estiu és una època molt desitjada, però molt temuda per les calors i les picades d'insectes, com per exemple, els mosquits. En aquest article et desvelarem un truc casolà que farà que ja no et piquin més i puguis dormir d'una sola tirada.

Les preferències dels mosquits

No tots som picats pels temuts mosquits, hi ha persones que pateixen moltes picades i altres molt poques o cap. Això varia anualment segons diversos factors i un d'ells és l'olor corporal que desprenem. A partir d'aquest descobriment s'està intentant trobar quines característiques tenen les olors que provoquen ganes de picar als mosquits i així, després, poder crear el repel·lent més adequat.

Els mosquits ens poden olorar a 60 metres de distància

El perill de les picades dels mosquits

Aquests insectes quan ens piquen ens deixen la pell vermellosa o amb molta picor, però això no és res comparat amb el que passa a altres indrets del món, on els mosquits són portadors de malalties, les quals es transmeten a través de les picades. Les malalties que poden transmetre als humans són la malària, la febre groga o similars.

El remei per evitar les picades dels mosquits

Diversos investigadors de Virginia Tech, Estats Units, han descobert que netejar-nos la pell amb sabons de determinats aromes farà que la nostra olor corporal quedi "camuflada" i això faria confondre als mosquits si normalment som picats per ells.

El sabó de coco és el que millor funciona, tot i que, dependrà de la nostra olor corporal perquè no totes les barreges són igual de bones. Tot i això, s'ha de provar, ja que és un remei natural que pot acabar amb el mal de cap de deixar de dormir per culpa d'aquests petits insectes tan molestos.