Marxes de vacances? Aquestes són les tendències que han d'estar a la teva maleta

La Roca Village, a només 45 minuts de Girona, és el destí de compres ideal on trobaràs tot el que necessitis per gaudir de l’estiu 

Una experiència de 'shopping' a l'aire lliure acompanyada de les millors propostes gastronòmiques 

MicrosoftTeams image (33)

MicrosoftTeams image (33) / Cedida

Jaume Puig

Les vacances d’estiu ja són aquí. Després d’un any intens, ha arribat el moment de desconnectar de la rutina per dedicar temps a les persones estimades i gaudir de destins únics, tant a la platja com a la muntanya. Però, hi ha missions que cal complir abans de marxar i, la més important, és preparar la maleta.  A només 45 minuts de Girona hi ha un destí on hi ha tot allò que necessites.  

Una experiència a l’aire lliure de ‘shopping’, gastronomia i art. Així és l'experiència de compres que ofereix La Roca Village, que enguany arriba al seu 25 aniversari. Un pla perfecte per preparar-te per a la teva pròxima aventura i escapar-te de la ciutat. Però no només això, també pots delectar-te amb la seva exquisida selecció de restaurants, on es menja molt bé, i gaudir de l'art amb el 'street art' de TVBOY i la seva exposició 'Streets of Love'. 

Un dels murals de l’exposició 'Streets of Love' de TVBOY a La Roca Village

Un dels murals de l’exposició 'Streets of Love' de TVBOY a La Roca Village / Cedida

Les últimes tendències de moda en més de 150 boutiques

Per a totes aquelles persones amants del ‘shopping’, la Roca Village és el seu paradís. Aquest destí de compres, que representa com cap altre l'estil de vida mediterrani, compta amb més de 150 boutiques de les millors marques de moda i estil de vida amb propostes per vestir-te aquest estiu com Claudie Pierlot i el seu estil d'essència 'chic', la joieria sostenible de PDPAOLA o la moda urbana d'Off-White™ i la pròxima obertura de Nude Project. Tot això amb una experiència de compra personalitzada a través dels seus 'personal shoppers' en les 'Personal Shopping Suites' o, en el cas de fer la compra des de casa, pots rebre la mateixa atenció que en el Village a través del 'Virtual Shopping'

A la Roca Village trobaràs moltes idees per poder omplir la maleta aquestes vacances. I en aquest article te'n donarem algunes. Continua llegint! 

Els imprescindibles per anar a la platja o a la muntanya aquestes vacances

No és el mateix fer una maleta per anar a la platja o a la muntanya. Si optes per la primera opció, Maje Paris compta amb un biquini de ganxet ideal per a realçar el bronzejat i que es pot combinar amb unes ulleres de sol d'estil aviador. I per a un ús diari o pels passejos pel passeig al capvespre, la bossa de mà amb corretja bandolera de Tommy Hilfiger és una d'aquelles peces que sempre cal tenir en l'armari. 

Biquini ganxet de Maje Paris, ulleres estil aviador de Ray Ban i bossa de mano de Tommy Hilfiger

Biquini ganxet de Maje Paris, ulleres estil aviador de Ray Ban i bossa de mano de Tommy Hilfiger / Cedida

Si prefereixes unes vacances a la muntanya, hi ha uns imprescindibles que no et pots deixar a casa. Si apostes per destins d'alta muntanya i encara que sigui estiu, no has d'oblidar-te d'una jaqueta. The North Face compta amb algunes opcions molt atractives. Ah! I si vas a la muntanya, no pots oblidar-te d'un bon calçat i, en aquest sentit, Salomon és una de les millors marques. 

Jaqueta de The North Face i sabatilles de 'hike' de Salomon

Jaqueta de The North Face i sabatilles de 'hike' de Salomon / Cedida

Gastronomia única a La Roca Village

A més a més de gaudir de la moda a La Roca Village, també trobaràs plats i una gastronomia única. Entre botiga i botiga, val la pena fer una pausa per recarregar piles en alguna de les propostes gastronòmiques que ofereix als seus visitants. Si t'agrada la cuina mediterrània, no pots perdre't Atmósferas Mordisco, que recupera l'esperit del seu homòleg barceloní. En aquest restaurant-jardí de Rosa Esteva recomanem tastar els arrossos al carbó o la truita oberta amb botifarra, autèntics 'delicatesen'. 

La Pasarela, el restaurant de cuina catalana i tradicional, és una altra de les opcions a tenir en compte. Si t'agrada la cuina italiana, Corso Iluzione i la seva terrassa és el teu lloc. Si, per contra, prefereixes la cuina oriental, no pots perdre't el japonès Mori by Parco. Són recomanables també l'opció flexitariana de Flax & Kale i els gelats de Farggi 1957 com a postres. 

La Roca Village compta amb propostes gastronòmiques molt interessants

La Roca Village compta amb propostes gastronòmiques molt interessants / Cedida

L’exposició ‘Streets of Love’

Per tal de celebrar els seus 25 anys, el destí de compres de la província de Barcelona, s’ha unit a l’artista internacional de 'street art' TVBOY amb 'Streets of Love', construint una exposició a l’aire lliure impregnada dels valors de The Bicester Collection, un segell al qual pertany La Roca Village i l’artista. Una experiència que convida a la reflexió i que és una mostra més del compromís amb l'art, el talent i la creativitat que ha tingut La Roca Village durant tots aquests anys. 

TVBOY a La Roca Village

TVBOY a La Roca Village / Cedida

TVBOY ha pintat, en total, més de 30 gratis que evoquen a diferents valors: diversitat, amor i empoderament amb missatges com ‘Love’, respecte o ‘The Future is Female’.