Adéu a les mosquiteres: Ikea té les fines cortines que impedeixen que passi aquest insecte

No cal instal·lar-les com l'altre sistema i és més lleuger i còmode

Adéu a les mosquiteres: Ikea té les fines cortines que impedeixen que passi aquest insecte

Adéu a les mosquiteres: Ikea té les fines cortines que impedeixen que passi aquest insecte / A.D.

M.R.

L'estiu ja ha començat fa uns mesos. Els dies cada vegada són més càlids i bonics, però també tornen els mosquits i molts altres insectes.

Sens dubte, no és agradable per a ningú trobar-se amb aquests insectes dins de casa i per això la gent corre immediatament a refugiar-se per mantenir-los allunyats. Què es pot fer? Una de les solucions més eficaces és sens dubte la instal·lació de les clàssiques mosquiteres a casa, però si no li agrada, has de saber que hi ha una novetat molt útil que sens dubte t'agradarà.

Alternativa útil

Saps de què tracta? En els últims anys s'ha fet molt popular, i moltes persones recorren a aquesta alternativa tan útil. Prova-la i veuràs que no necessitaràs mosquiteres per mantenir allunyats els mosquits i altres insectes. Als paràgrafs següents t'explico en què consisteix. La novetat arriba de la mà d'Ikea, una idea súper efectiva i útil de la coneguda empresa sueca que pot mantenir allunyats de qualsevol llar tots aquests molestos mosquits i insectes que solen aparèixer a l'estiu perquè se senten atrets per la calor. Ja s'està venent molt, de fet és una solució que cada cop té més seguidors, els clients que ja l'han provat s'hi han mostrat entusiasmats, segur que no et farà penedir-te de les clàssiques mosquiteres. Es tracta de les fantàstiques cortinetes LILL, confeccionades amb un teixit de malla transparent que manté allunyats als insectes però permet que la llum es filtri a l'interior de la casa. A més de ser realment útils perquè impedeixen l'entrada d'insectes, també són súper barats, un detall que sens dubte no es pot subestimar, especialment en aquest delicat període en què l'alt cost de la vida està posant en dificultats moltes persones.

Cost avantatjós

El preu actual per al parell és de només 6,99 euros, un cost realment avantatjós que el converteix en una ganga imperdible. De fet, ja són moltes les persones que han adquirit aquestes botigues. Pesen 400 grams, mesuren 300 cm de llarg i 280 cm d'amplada, però es poden retallar fàcilment i ràpidament a la mida que necessitis. Les modificacions no limiten en absolut la seva funcionalitat ni el seu estil, i no cal fer-lis un doblec.

Com es fan servir? Col·locar-los és un joc de nens, ja que tenen una cremallera a la part superior que facilita penjar-les directament de la barra. El material amb què estan fabricades és 100% polièster reciclat, com a màxim poden encongir-se un 2%. Pel que fa al seu manteniment, cal saber com tenir-ne cura perquè no es facin malbé. Aquests fabulosos cortinets LILL no es poden netejar en sec, ni tampoc pot utilitzar lleixiu o blanquejador per netejar-los. Podeu rentar-los sense problemes a la rentadora amb un programa delicat a 40 graus com a màxim. Quant a l'assecatge, penja-les a l'aire, no es poden ficar a l'assecadora. Finalment, per planxar-les posa sempre una temperatura baixa, 150 graus com a màxim.