Crema d'aigua oxigenada per netejar: el truc infal·lible per rejovenir els electrodomèstics

Reviu els teus electrodomèstics! Descobreix el truc de la crema d'aigua oxigenada per netejar i blanquejar el plàstic groguenc

Elimina les taques groguenques dels teus electrodomèstics

Elimina les taques groguenques dels teus electrodomèstics / INFORMACIÓN

Mati Sirvent

T'has adonat de com amb el temps el plàstic dels teus electrodomèstics es torna groguenc? Aquesta decoloració pot ser deguda a l'exposició al sol, als fums de la cuina, o fins i tot, al fum del tabac a les llars on es fuma. Encara que intentis netejar-lo, aquest esgrogueïment és difícil d'eliminar. El lleixiu o l'alcohol poden resultar abrasius i perjudicar encara més la superfície del plàstic. Però no et preocupis, hi ha una solució més amable i efectiva per recuperar la brillantor i el color original dels teus electrodomèstics.

Descobreix el truc de la crema d'aigua oxigenada per netejar i blanquejar

Una instagramer popular coneguda com "la_ordenatriz", el nom real de la qual és Begonya, ha compartit un truc senzill i efectiu utilitzant crema d'aigua oxigenada per netejar. Aquesta tècnica és ideal per tornar l'aspecte blanc i net als electrodomèstics de plàstic, així com a finestres de PVC, interiors de neveres, aires condicionats, microones, torradores, i fins i tot, a les soles de les sabatilles esportives.

El que necessitaràs per a aquest mètode de neteja és crema d'aigua oxigenada per netejar, guants i paper transparent. Segons explica Begonya al seu vídeo, primer has de netejar el plàstic amb sabó neutre. Un cop estigui sec, aplica generosament la crema d'aigua oxigenada, assegurant-te que cobreixi tota la superfície i arribi a cada racó. A continuació, cobreix la zona tractada amb paper transparent i deixa actuar durant 24 hores perquè les partícules de l'aire no interfereixin. Després, retira el paper, neteja la superfície i veuràs com ha recuperat el color blanc original.

Un parell de consells útils de Begonya per a aquest truc casolà inclouen permetre que el sol incideixi sobre el plàstic tractat durant el temps d'actuació, ja que això millorarà el procés. A més, si notes que el plàstic encara no ha aconseguit el blanc desitjat, repeteix el procés i augmenta el temps d'actuació, ja que alguns plàstics, per la seva composició, poden requerir més temps.

La crema d'aigua oxigenada per netejar és un producte accessible i econòmic que es pot adquirir a perruqueries o a botigues en línia com Amazon. Està disponible en diversos volums, i segons Begonya, tant la de 20 com la de 40 són adequades per a aquest propòsit.

És important fer una prova en una àrea no visible abans d'aplicar la crema d'aigua oxigenada a tota la superfície, per assegurar-te que el plàstic no reacciona negativament

Aquest truc de la crema d'aigua oxigenada per netejar és una forma fàcil i econòmica de restaurar la brillantor i el color dels teus electrodomèstics i altres objectes de plàstic, donant-los un aspecte fresc i renovat. A més, en utilitzar aquest mètode, no només estaràs cuidant els teus electrodomèstics, sinó que també estaràs contribuint a la sostenibilitat, allargant la vida útil dels teus aparells i reduint la necessitat de reemplaçar-los.