Els esports surten als carrers

El trial arriba a la seva tercera edició i el pròxim dia 5 de novembre es farà la Marxa Popular del Xuixo

El campionat de bèlit tindrà un trofeu especial de fires.

El campionat de bèlit tindrà un trofeu especial de fires. / MARC MARTI FONT

David Céspedes

David Céspedes

L’activitat esportiva, tant professional com a amateur, continua formant part del programa festiu. Hi ha diferents esdeveniments esportius durant aquests dies que cal tenir present en el calendari d’activitats. Motor, natació, marxa i curses, són alguns dels actes esportius programats.

Els dies 28 i 29 d’octubre l’aparcament del pavelló municipal de Palau i el seu interior serà l’escenari de la tercera edició del Trial Fires de Girona. Està organitzat per Peu a Baix. Una bona cita pels amants del motor i, en especial de les dues rodes. Fa anys, coincidint amb les Fires de Sant Narcís s’havia celebrat a l’interior del pavelló de Fontajau el trial indoor que tenia una gran repercussió mediàtica i que reunia cada any als millors pilots mundials de l’especialitat.

Una altra de les proves incloses en el programa de fires d’enguany és la cursa d’orientació Aligots. Serà el dia de Sant Narcís, el 29 d’octubre, a les 10 del matí des del CREC de Sant Daniel. L’1 de novembre serà el torn del Trofeu Bèlit de Fires que arriba a la seva onzena edició. Serà al Parc Central, entre les 10 del matí i la 1 del migdia. Està organitzat per l’Associació Cultural del Bèlit.

El Parc Central serà novament l’espai que acollirà la cursa adaptada d’infants i joves. Enguany s’arriba a la tercera edició de la prova que organitza l’Associació Multicapacitats. Serà el diumenge 5 de novembre a les 10 del matí. I també el darrer dia de les Fires, el dia 5, se celebrarà la Marxa Popular del Xuixo. La sortida serà a les 9 del matí des del carrer del Poble Saharauí. Les persones interessades hauran de formalitzar la seva corresponent inscripció entre les 8 i 3/4 de 9 del matí. A banda, aquests dies també es faran els tradicionals concursos de pesca en categoria d’adults i infantil.