El Raluy Històric i Tortell Poltrona, units a Girona

Durant les Fires de Sant Narcís l’emblemàtic circ i el pallasso més reconegut i estimat de Catalunya oferiran un espectacle únic que barrejarà tradició, emoció i espectacularitat

Tortell Poltrona.

Tortell Poltrona. / DdG

David Céspedes

David Céspedes

El circ sempre és un espectacle especial i únic, però, aquesta vegada per Sant Narcís encara ho serà més. El Circ Raluy Històric i Tortell Poltrona presentaran del 27 d’octubre al 5 de novembre a Girona una col·laboració única im amb totes les lletres majúscules, es pot assegurar que serà històrica. Mai fins ara s’havia pogut presenciar en la històrica del circ català un espectacle d’aquestes característiques. Els gironins seran molt afortunats, ja que el Raluy Històric, que és tota una referència a les fires de Sant Narcís, ha volgut fer un pas més enllà establiment aquest espectacle amb una de les figures més destacades del món de l’espectacle.

Les funcions es faran a la carpa que estarà instal·lada durant aquestes festes al pont de Fontajau. Segons s’ha pogut avançar, l’espectacle del Raluy i l’icònic pallasso català pretén ser un «tribut a la tradició del circ i la màgia d’abans». De fet, el Raluy Històric ja és conegut pel seu enfocament «en preservar les arts del circ clàssiques», i en aquesta ocasió, combinarà «els seus elements característics com acròbates, malabaristes i pallassos» amb la participació estel·lar de Tortell Poltrona. Sens dubte serà una experiència inoblidable a través d’un «món de somriures i on la nostàlgia es barrejarà amb l’emoció del present», tal com han assegurat els responsables de l’espectacle.

Gran expectació

L’expectació per veure les funcions és màxima. I és que aquesta és una oportunitat inigualable per gaudir de la màgia del circ i el talent i l’alegria que sempre transmet un dels pallassos més estimats de Catalunya. Des del Circ Raluy Històric s’ha volgut posar de relleu que les «Fires de Sant Narcís 2023 prometen ser una experiència inoblidable per a tots els amants del bon circ. La col·laboració històrica entre la família Raluy i Tortell Poltrona és un regal per a la ciutat de Girona i els seus ciutadans, una mostra que el circ clàssic continua viu i vibrant». Ara només falta dir: que comenci l’espectacle!