Que no t’atrapin els zombies!

El dia 31 es repeteix la tarda-nit terrorífica de la Zombiewalk pels carrers del barri vell

Els zombies tornaran a desfilar pels carrers.

Els zombies tornaran a desfilar pels carrers. / MARC MARTI FONT

David Céspedes

David Céspedes

És una activitat no apta per a persones sensibles o amb el cor delicat. Un any més, caldrà córrer a Girona per no ser atrapat per una tribu desbocada de zombies afamats que només busquen menjar carn fresca humana...és la Zombiewalk-Acocollona’t!, iclosa en el XIII Festival de Cinema Fantàstic i de Terror de Girona.

Tot un exèrcit de criatures es prepararà un any més per fer córrer a la gent i atemorir-la pels carrers del barri vell i el centre de la ciutat. La data escollida és el pròxim dia 31 d’octubre, a partir de les 7 de la tarda. Serà una tarda-nit terrorífica.

La Zombiewalk és un dels actes que dona el tret de sortida del XIII Festival de Cinema Fantàstic i de Terror Acocollona’t que tindrà lloc la primera setmana de desembre. Els organitzadors animen a la gent a participar-hi amb aquestes paraules: «Si vols que et maquillin com una autèntica mort vivent i després caminar amb altres monstres i criatures de l’Avern pels carrers del Barri Vell, no et perdis aquesta oportunitat!!! O veniu amb la vostra cadavèrica família maquillada de casa i participeu al nostre concurs!!!»

Taller i concursos

A les 3 de la tarda hi haurà el taller de maquillatge zombie (cal inscripció per mail a reserves.acocollonat@gmail.com o bé, el mateix dia en el taller de maquillatge). El preu del taller és a partir de 3 €, segons han anunciat els organitzadors. A les 7 els zombies sortiran des de la plaça del Vi i faran un recorregut pels carrers. Aproximadament una hora més tard, hi haurà el concurs de millor zombie. Segons han anunciat els organitzadors, hi haurà premis als millors maquillatges zombies infantils i el grup zombie col·lectiu.