Descobreix els tres trucs que faran que el vàter torni a brillar: adeu a les taques groguenques

Trucs casolans, amb productes que tens a casa i no et duran més de 30 minuts

Tres trucs casolans per eliminar el to groguenc del vàter

Tres trucs casolans per eliminar el to groguenc del vàter / freepik

El vàter és una peça indispensable del nostre habitatge i el nostre bany no podria estar sense ell, ja que és essencial per a la nostra convivència diària. Quan adquirim aquest article, normalment sol ser de color blanc i té un to brillant, que quan el veus dius, que net i que nou. Però el seu ús continuat, tot i fer-hi una bona neteja, pot fer que, amb els anys, comenci a adquirir un to groguenc i lleig. Avui et portem tres trucs casolans per acabar amb aquest to tan lleig i fer que brilli com el primer dia.

Per què apareix aquest to groguenc

A part del pas dels anys, la calç i altres sediments van apareixent en ell, tot i fer-li una neteja constant. Aquests minerals, els conté l'aigua i això fa impossible evitar la seva aparició. Però el que sí que podem fer és evitar que aquesta aparició s'estengui i tornar a deixar el vàter com a nou. 

Com aconseguir eliminar el to groguenc del vàter

Us portem tres trucs casolans que són molt fàcils de dur a terme i a part, són molt econòmics. Ara el fons del vàter tornarà a quedar lluent.

1. El truc del vinagre, bicarbonat i llimona

Agafa vinagre blanc, dues cullerades de bicarbonat i suc de llimona i, barreja-ho tot. Ara, aboca aquesta solució al vàter i deixa-la actuar durant 30 minuts. Passa't el temps, agafa l'escombreta del vàter i frega el fons d'aquest. Si, així i tot, no acaba de marxar el to groguenc, agafa un fregall suau i les acabaràs eliminant.

2. El truc del bicarbonat i l'aigua oxigenada

Barreja 100 grams de bicarbonat amb dues cullerades d'aigua oxigenada. Aconseguiràs una pasta. Ara, aplica-la sobre les taques i deixa-la actuar durant 20 minuts. Acaba el procés igual que amb l'altra truc: escombreta i esbandida.

Bicarbonat de sodi per les picades de mosquit

Bicarbonat per netejar el vàter / @freepik

3. Ell truc de la Coca-Cola

Tira el contingut d'una llauna de 33 cl al vàter i espera 30 minuts. Agafa l'escombreta, frega i tira de la cadena. Si el que busques és aconseguir un vàter blanc i sense calç, el millor és combinar la Coca-Cola amb algun dels trucs anteriors, aconseguiràs un vàter com nou.