El GEiEG fa Nadal

El club ofereix diferents propostes de lleure i esportives amb els Casals i Campus de Nadal als equipaments de Sant Narcís, Sant Ponç i Palau, del 21 de desembre al 5 de gener dirigits a infants i adolescents de 3 a 17 anys

El GEiEG ofereix una àmplia oferta de lleure i entreteniment durant aquest Nadal.

El GEiEG ofereix una àmplia oferta de lleure i entreteniment durant aquest Nadal. / GEiEG

Coincidint amb les vacances de Nadal, l’Àrea de Lleure del GEiEG organitzarà un any més diverses activitats pels més petits mitjançant el Casal de Lleure (Sant Narcís) i els Campus de tennis i pàdel (Sant Ponç) i futbol (Palau). Les propostes esportives estaran coordinades des de les seccions de l’entitat, combinant la part lúdica amb una vessant tècnica, mentre que el casal de lleure se centrarà en tallers de manualitats i jocs educatius amb temàtica nadalenca.

Les activitats nadalenques del GEiEG garanteixen la diversió.

Les activitats nadalenques del GEiEG garanteixen la diversió. / GEiEG

 El Casal de Lleure començarà el 21 de desembre amb l’opció d’inscriure’s en horari complet (de 9 a 17h) o en jornada de matí (de 9 a 13h). A més s’oferiran serveis addicionals de menjador i d’acollida al matí. Els Campus de tennis i pàdel arrencaran la setmana del 27 i el futbol serà d’una sola setmana, del 5 al 8 de gener. El procés d’inscripció s’obre divendres 1 de desembre a geieg.cat, amb places limitades.

Els Atrapasomnis en una actuació al Lleuresport.

Els Atrapasomnis en una actuació al Lleuresport. / GEiEG

 També durant els dies de Nadal el Grup Excursionista i Esportiu Gironí organitzarà la 39a edició del Parc Infantil i Juvenil de Nadal «Lleuresport», que aquest any se celebrarà el 22, 27, 28 i 29 de desembre oferint una àmplia varietat d’activitats familiars. El GEiEG repetirà el format del 2022, combinant propostes de lleure, aventura i tallers amb una actuació musical o circ cada dia. Tota la informació i la compra d’entrades estarà disponible properament a geieg.cat o la web de l’Ajuntament de Girona.