Sents que hi ha males vibracions dins la llar?

T'expliquem el ritual per acabar amb les males energies

Els resultats estan sorprenent, i molt

Descobreix el ritual per acabar amb les males energies

Descobreix el ritual per acabar amb les males energies / wirestock

Luis Alloza

Si ets una persona supersticiosa, aquest article t'interessarà i molt. De segur que has sentit a parlar de diversos rituals per tal d'atraure la felicitat, els diners, l'amor i, fins i tot, rituals per fer fora les males energies. Avui t'ensenyarem com fer un ritual que potser no coneixies: agulles a la catifa de l'entrada de casa. Si el que necessites és fer una barrera contra les males vibracions, has de fer-ho com t'ho expliquem.

Es tracta d'un hàbit misteriós i en aparença irrellevant que cada vegada fan més persones, però que també és motiu de debat pel seu grau d'efectivitat.

Per què es posen dues agulles sota la catifa de l'entrada de casa

L'explicació d'aquesta curiosa tradició és molt senzilla. Moltes persones col·loquen dues agulles sota la catifa per protegir la seva llar de vibracions negatives. Es tracta d'una creença popular, una superstició, com pot ser tirar-se sal per darrere de les espatlles (per tal d'espantar el dimoni) o no passar per sota escales per evitar la mala sort.

Tingues agulles a mà

Tingues agulles a mà / freepik

En nombroses cultures es creu que els mals esperits accedeixen a casa per la porta principal. Res de colar-se per les finestres o travessar parets com a les pel·lícules de terror. Segons aquesta creença popular, col·locar dues agulles en forma 'x' evitarà que les males energies envaeixin la llar, protegint així les persones que hi habiten.

L'efectivitat d'aquest mètode depèn de la creença de la persona. Tot i que no té una base científica, molts ho assumeixen com a vàlid perquè forma part d'una mena d'imaginari popular. Potser aquest cas ens resulta cridaner, però hi ha altres costums que realitzem gairebé tots al nostre dia a dia i que tenen orígens similars.

En qualsevol cas, que moltes persones descansin més tranquil·les a la nit després de posar dues agulles sota la catifa ja és motiu d'interès. Almenys com a objecte d'estudi.