Descobreix el pentinat que es durà aquest 2024

Les tendències per aquest any ens rejovenirà l'aspecte facial

El pentinat de moda per aquest 2024

El pentinat de moda per aquest 2024 / freepik

Claudia Combena

Canviar de look és una decisió molt difícil i més quan estàs acostumada a veure't d'una manera. Tallar-te el cabell o tenyir-te'l pot suposar un canvi dràstic, segons el tall o el color. Però, estàs preparada per a fer-ho? Et presentem les tendències per aquest 2024. Si tens ganes d'un bon canvi, pot ser que aquest article t'encanti.

Quan parlem de canvis estètics capil·lars, no hem de tenir por perquè els especialistes sabran aconsellar-nos sobre el color i la forma dels cabells, basant-se en les nostres faccions o silueta facial i corporal. 

Les últimes tendències en talls de cabell

Les darreres tendències del cabell parlen per si mateixes: els cabells curts ja no envelleixen, al contrari. Amb el tall adequat, una dona pot semblar fins a deu anys més jove. No estem parlant de ciència-ficció, sinó d’efectes òptics simples que milloren algunes parts de la cara i minimitzen les imperfeccions. 

Els talls de cabell en tendència de l’estiu 2024

Davant el 2024, podem veure que els cabells curts entraran en tendència completa. Els últims mesos de l'any 2023 han estat marcats per talls de cabell curts, però per aquest any, podem veure una popularitat creixent. Avui el tall de cabell curt simbolitza un canvi d'aspecte modern.

Un tall de cabell que ha demostrat versatilitat, però no només això, sinó que predomina en la comoditat dels pentinats.

Fins ara, els cabells curts s'havien associat a la gent gran i a una tallada de cabells que, d'alguna manera envellia. Tanmateix, aquest cabell curt en tendència és probablement un dels pentinats més rejovenits i que el 2024 es portarà amb molta més força. De fet, fins i tot els talls de cabell més curts entraran en tendència, anomenats talls de cabell shixie.