Sabies que pots menjar aquestes postres delicioses i no engreixar-te?

Aquest aliment el trobaràs en tots els supermercats

Ara només et falta escollir el més saludable: t'ho expliquem

Les millors postres saludables per a no engreixar-te

Les millors postres saludables per a no engreixar-te / freepic.diller

Cuidar la nostra alimentació és clau per sentir-nos bé físicament i mentalment. El nostre organisme treballarà molt millor si li donem els nutrients necessaris. A part, d'una bona alimentació, també és necessari practicar una mica d'esport: caminar, córrer, anar en bicicleta, natació, etc. Esports i exercicis n'hi ha un munt; només has d'escollir el que millor s'adapti al teu estil de vida i condicions físiques. Però, amb això en fem prou? No! Si mengem saludablement, però les postres són hipercalòriques, tot el que haurem guanyat, ho perdrem en uns instants. Trobar postres bones i que no engreixin sol ser bastant difícil. Tot i que, avui et mostren quines unes de les millors postres saludables: només tenen 50 calories i a més, estan boníssimes.

Aquestes postres les pots trobar a quasi tots els supermercats, tot i que, la moda per aquest, ha estat gràcies a les xarxes socials i a la seva viralització per les seves poques calories. Això ha fet que els supermercats hagin hagut d'augmentar les quantitats d'aquest producte perquè la seva demanda ha crescut considerablement.

El gust per la xocolata negra

Menjar xocolata negra pura és el teu millor aliat per a cuidar la salut. Si t'agrada menjar postres, has d'optar per aquest producte. Evita les barreges de xocolata amb llet o amb poc cacau. Has de mirar que la tauleta de xocolata o postres porti almenys un 80% de cacau pur i negre.

Menjar xocolata

Menjar xocolata / @ bublikhaus

Tot i que, el més aconsellable, segons els nutricionistes, és menjar la xocolata en tauleta. Una de les opcions per fer-ho més apetitós, és desfer-la al microones o bany maria i posar-la sobre les nostres postres saludables preferides, com poden ser les maduixes.

El sabor de la xocolata negra

La veritat és que és bastant amarg, però acostumar-s'hi és qüestió de temps. No t'has de menjar una tauleta sencera; amb unes porcions en tens suficient. I a més, només té 50 calories. 

Altres consells

Fes esport mentre menges saludablement. Caminar uns 15.000 passos al dia sol ser suficient per tenir una bona salut, segons l'OMS. Combinar esport i alimentació és clau per un benestar digestiu i emocional.