El truc per evitar que els coloms es posin a la teva finestra o balcó

La calor es fa present a les nostres llars i comporta obrir finestres i balcons per intentar que ens toqui algun corrent d'aire fresc

El truc per evitar que els coloms es posin a la teva finestra o balcó

El truc per evitar que els coloms es posin a la teva finestra o balcó / CC0

Amb l'arribada de l'estiu comença la pujada de temperatures. La calor es fa present a casa nostra i comporta obrir finestres i balcons per intentar que algun corrent d'aire fresc ens calmi aquesta època de l'any. Tot i això, tenir aquestes entrades d'aire obertes també suposa l'arribada de mosquits i altres animals com els coloms, que acostumen a posar-se a finestres i balcons.

Aquesta situació pot resultar incòmoda i un gran inconvenient. En posar-se en aquestes estructures poden fer-les malbé o tacar-les mentre fan les seves necessitats. Si vols que deixi de passar aquest truc casolà és la solució perfecta.

Els millors aliats per acabar amb aquestes molesties són les plantes. Gràcies a les característiques i l'olor que desprenen evitaràs que aquests animals es vulguin aturar a casa teva. Aquestes les cinc millors plantes.

La primera és el cactus, ideal per a zones seques i càlides, que gràcies a les seves espines fa del lloc poc amable perquè s'acomodin. La segona és l'espígol, una planta que a més de decorar allunyarà els coloms per la seva olor intensa, de la mateixa manera que passa amb la resta d'opcions: l'alfàbrega, el romaní i l'herba gatera.