El sabó de moda: coneix els 5 usos que li pots donar

En les últimes setmanes el sabó Beltrán s'ha viralitzat i no és per menys

Coneix el sabó de moda que t'ajudarà en totes les tasques de la llar

Coneix el sabó de moda que t'ajudarà en totes les tasques de la llar / freepik

Trobar un sabó que tingui diversos usos pot ser complicat o, si més no, que sigui efectiu, polivalent i sostenible amb el medi ambient no és una tasca fàcil. Tot i això, avui us portem el sabó de moda i no és per menys, ja que, els tres requisits que demanem els assoleix. Vols conèixer quin sabó és i quins usos té?

El sabó de moda

El sabó potàssic, també conegut com a sabó Beltrán o sabó suau és un tipus de sabó com el de la marca Lagarto. Tots els coneixeu, oi? O almenys els que som una mica més grans de segur. Doncs aquest tipus de sabó és un dels de tota la vida, efectiu i "innocent" amb el medi ambient. 

Està compost per olis vegetals d'origen natural. A més, tampoc té colorants ni perfums. Així doncs, és molt efectiu per netejar diverses parts de la casa i a més, és molt difícil que et faci una reacció al·lèrgica a la pell, ja que com que no té certs químics, la seva composició és més neutra. 

Els 5 usos del sabó Beltrán

  1. Pots aconseguir que el teu terra brilli
  2. És molt efectiu per netejar la campana i el forn de la cuina i, elimina el greix incrustat i les parts negres del cul de les paelles i olles
  3. Pots eliminar les taques de la roba en un tres i no res
  4. Pots netejar les esponges de maquillatge i discos de cotó reutilitzables
  5. Et pot servir com a insecticida

Com netejo els meus estris de maquillatge amb el sabó de moda

Col·loca els utensilis com les esponges i discos sota l'aixeta i frega'ls amb el sabó. No has de posar el sabó directament en els utensilis. Posa una mica de sabó a la teva mà i frega'ls. Ara, toca esbandir. Els teus utensilis de maquillatge quedaran com nous!

Com netejo les olles i paelles

Agafa una mica de sabó Beltrán, posa'l en el cul dels estris de cuina i frega amb un fregall; els resultats et sorprendran!

Coneix el sabó multiús natural

Coneix el sabó multiús natural / freepik

Sabó Beltrán: l'insecticida ideal

Dilueix un parell de cullerades d'aquest sabó en aigua calenta. Quan es creï una barreja bastant líquida, utilitza un polvoritzador. Ruixa les plantes amb aquesta barreja i els mosquits desapareixeran. 

Els beneficis d'utilitzar el sabó Beltrán en la roba

  • Eliminaràs taques i fregaments
  • El pots utilitzar en la rentadora
  • Cuida els teixits de la roba
  • Serveix per blanquejar i eliminar les taques de suor, per exemple