Vols tornar a aconseguir el tacte suau de les tovalloles?

Un remei casolà fàcil 

Aconseguiràs que les tovalloles tornin a estar suaus i fresques per al seu ús

Aconsegueix la textura ideal per a les tovalloles amb aquest truc casolà

Aconsegueix la textura ideal per a les tovalloles amb aquest truc casolà / aopsan

Mati Sirvent

Amb el pas del temps, els teixits perden la seva frescor i suavitat. El nombre de rentatges, el tipus de tela, el suavitzant, el programa de la rentadora; tot determina com quedaran els nostres teixits. En aquest article ens centrarem en les tovalloles, les quals, sempre haurien de tenir una textura agradable, ja que serveixen per eixugar el nostre cos d'una forma delicada. Per tornar a aconseguir la seva suavitat, només necessites dur a terme el següent truc casolà. Pren nota!

Com rentar les tovalloles: el problema de les tovalloles aspres

Les tovalloles aspres poden ser un fastiguegi. En lloc d'embolicar-te en la seva suavitat després d'un bany o dutxa relaxant, et trobes amb una textura rugosa que no és gens agradable. La causa principal d'aquest problema sol ser l'acumulació de residus de detergent i suavitzant a les fibres de la tovallola, que amb el temps fa perdre la suavitat.

El nostre truc de neteja utilitza ingredients comuns que probablement tens a casa teva: vinagre blanc i bicarbonat de sodi. Tots dos són coneguts per les seves propietats de neteja i per treure les males olors, però també són excel·lents aliats per tornar la suavitat a les teves tovalloles.

Passos per recuperar la suavitat de les tovalloles

  • Renteu les tovalloles sense suavitzant ni detergents amb suavitzant: La clau per a aquest truc és eliminar qualsevol residu acumulat a les tovalloles. Per tant, quan rentis les tovalloles, evita l'ús de suavitzant i detergents que continguin suavitzant.
  • Prepara una barreja de vinagre blanc: En un recipient barreja una tassa de vinagre blanc amb aigua. Aquest serà el nostre agent suavitzant natural.
  • Inicia un cicle de rentatge amb vinagre: Col·loca les tovalloles a la rentadora com de costum. Quan la rentadora estigui plena d'aigua i les tovalloles estiguin submergides, afegeix la barreja de vinagre blanc al compartiment del detergent o directament al tambor.
  • Realitza un cicle de rentatge complet en aigua calenta: El vinagre actuarà com un suavitzant natural, suavitzant les fibres de les tovalloles i eliminant qualsevol residu de detergent.
  • Afegeix bicarbonat de sodi: Quan hagi acabat el cicle de rentatge amb vinagre, afegeix 1/2 tassa de bicarbonat de sodi al tambor de la rentadora.
  • Realitza un altre cicle de rentatge complet en aigua calenta: El bicarbonat de sodi ajudarà a eliminar les olors i potenciar la suavitat de les tovalloles.
  • Gaudeix de les teves tovalloles suaus i fresques: Després de seguir aquests passos simples, les teves tovalloles haurien de sentir-se suaus i fresques com a noves. Ara podràs gaudir de la suavitat a cada ús.
Les teves tovalloles com el primer dia

Les teves tovalloles com el primer dia / bearfotos

Consells Addicionals:

  • No sobrecarregueu la rentadora: Assegureu-vos que les tovalloles tinguin prou espai per moure's durant el cicle de rentatge, perquè el tractament sigui efectiu.
  • Renteu les tovalloles regularment: Per mantenir la suavitat de les tovalloles, és important rentar-les regularment i seguir aquests passos de tant en tant per eliminar qualsevol acumulació de residus.

Recorda que aquest truc de la llar no només t'ajudarà a mantenir les tovalloles suaus, sinó que també és una opció més amigable amb el medi ambient en evitar l'ús de suavitzants químics. Així que, la pròxima vegada que t'emboliquis en una tovallola suau i fresca després d'un bany, sabràs el secret per mantenir-la sempre en perfecte estat. Gaudeix de la suavitat a cada ús!