Acomiada't de les arrugues sense planxar amb això que tens a la cuina

Gràcies a un ingredient que tots tenim al congelador podràs desfer-te de qualsevol arruga

Si estàs cansat de passar hores planxant per eliminar les arrugues de les teves peces, aquí trobaràs la solució definitiva per evitar tot aquest tediós esforç. I el millor de tot és que només necessites un ingredient que segur que tens a la cuina.

El planxat és una tasca domèstica que molts detestem, però ara pots dir adéu a les arrugues sense esforç. Descobriu el truc que us farà la vida més fàcil i us estalviarà temps i energia. I només necessites un simple ingredient de la teva cuina!

Tots sabem com pot ser de tediós planxar grans quantitats de roba, però amb aquest truc senzill i eficaç, podràs desfer-te de les arrugues de manera ràpida i sense complicacions. És important tenir en compte que aquest consell pot no funcionar en peces extremadament arrugades, però sol ser suficient per a les assecades.

Només necessites uns glaçons de gel que pots trobar al teu congelador. Sí, és tan simple com això. Col·loca un o dos glaçons entre la roba seca, als plecs on es concentren les arrugues. El gel es fondrà lentament, humitejant la roba i alliberant un vapor que eliminarà les arrugues sense que hi hagis d'intervenir.

En només mitja hora, podràs veure'n els resultats. No hauràs de planxar si les arrugues són lleus. Aquest truc pot no ser tan efectiu en peces de roba amb arrugues més difícils, però tot i així t'ajudarà a atenuar-les abans de començar el planxat, estalviant-te molt de temps i esforç.