El truc infal·lible del qual tothom parla per deixar el teu sofà com si fos nou

Et sorprendrà l'element que fa que el teu sofà torni a brillar

El truc infal·lible del que tothom parla per deixar el teu sofà com si fos nou

El truc infal·lible del que tothom parla per deixar el teu sofà com si fos nou / arxiu

El sofà és el gran protagonista de les nostres cases, on més fem vida i probablement el que més trobem a faltar en sortir als matins de la llar. Amb tant ús, és fàcil que després del pas del temps tingui taques i no sàpigues com treure-les.

Qui no ha menjat mai mentre veu la televisió estirat al sofà, i amb tanta comoditat, s'ha tacat. Un got que es vessa, la taca de salsa que no vam veure...

A ningú li agrada veure el seu sofà deteriorat, i entenem que comprar-ne un de nou és una gran despesa econòmica. Però no et preocupis, et donarem la solució per a aquestes petites desgràcies que a tots ens passen.

Et portem el truc per deixar el teu sofà com a nou amb elements que segur que tens a casa.

En primer lloc, aspira el sofà per deixar-lo net de qualsevol element que ens pugui molestar. Després podrem netejar la tela.

Un cop aspirat, barreja en un bol dues cullerades de sabó de rentaplats, dues tasses d'aigua tèbia i dues tasses de vinagre. Remena-ho tot amb ajuda d'una cullera i xopa una tovallola petita.

Quan ja tinguis l'antídot antitaques preparat passa la tovallola per tot el sofà. Veuràs que les taques comencen a desaparèixer però el resultat encara pot ser millorable.

L'element de cuina que fa que el teu sofà torni a semblar nou

És el moment de fer servir l'estrella de l'equació, l'element de cuina que segur que us sorprendrà: una tapa d'olla de cuina. Embolica la tapa amb un drap sec i lliga-ho amb una goma.

Ara utilitza la teva tapa-baieta per acabar de retirar el producte del sofà i pentinar la tela, i voilà! el teu sofà haurà quedat com nou.

Adéu a les taques!