Oblida't de viatjar a l'estiu a aquestes destinacions populars si no vols patir una calor infernal

Egipte, Marroc o Nova York, entre les destinacions 'prohibides'

Oblida't de viatjar a l'estiu a aquestes destinacions populars si no vols patir una calor infernal

Oblida't de viatjar a l'estiu a aquestes destinacions populars si no vols patir una calor infernal / Pixabay

L'estiu pot semblar l'època perfecta per explorar el món, però algunes destinacions poden convertir les vacances en una experiència sufocant. Si estàs planejant les teves properes vacances i desitges evitar la calor extrema, aquests són alguns llocs que potser vulguis reconsiderar:

  • Egipte. Amb temperatures que fàcilment superen els 40°C, especialment en zones com el Caire i Luxor, la calor pot ser aclaparadora per a molts turistes. Les activitats a l'aire lliure es poden tornar insuportables, i el risc de deshidratació és alt.
  • Marroc. Ciutats com Marràqueix i Fes poden assolir temperatures de fins a 45°C. Els socs i carrers estrets es poden tornar autèntics forns, dificultant el gaudi dels seus encants.
  • Japó. Encara que no és conegut principalment per la seva calor extrema, a l'estiu, ciutats com Tòquio i Osaka poden experimentar temperatures altes combinades amb una alta humitat, la qual cosa provoca una sensació de xafogor constant.
  • Nova York. La Gran Poma es pot tornar un repte per als turistes durant l'estiu. Les temperatures al juliol i l'agost solen estar al voltant dels 30°C, però l'alta humitat pot fer que se senti molta més calor. A més, l'asfalt i els edificis de la ciutat contribueixen a un efecte d'illa de calor urbana.
  • Sevilla. Amb temperatures que sovint superen els 40°C, Sevilla és una de les ciutats més caloroses d'Europa durant l'estiu. El sol ardent i la calor seca poden fer que explorar les meravelles arquitectòniques sigui una tasca esgotadora.

Si bé sempre pots visitar aquestes ciutats a l'estiu si és quan tens oportunitat d'estendre més temps les teves vacances, totes aquestes destinacions les gaudiràs més durant la primavera o la tardor, estacions més temperades i sense perill de patir un cop de calor al mig del carrer.