4 tendències de la mà de Pons Quintana en sandàlies i sabates de taló que no pots perdre de vista

pons

pons

Pons Quintana, la marca de calçat espanyola que va néixer el 1953, compleix i celebra el 70è aniversari. Una marca familiar i tradicional fundada per Santiago Pons Quintana a l'Illa de Menorca que, després de diverses generacions, es consolida com una de les marques fabricants més importants de la moda espanyola. Ara, la nova generació d'empresaris, capitanejada per Santi i Magda, fills del fundador, són els artífexs de la imatge actual de la firma que destaca pel volum, la qualitat, la trajectòria i la singularitat.

Un dels segells de la casa és el seu valor artesanal a causa de la tècnica de trenat fet a mà especialment present a la col·lecció primavera-estiu. I és que, la pell trenada, provinent d'Itàlia, afavoreix l'adaptació a les diferents formes del peu i permet crear sabates úniques, limitades i irrepetibles. Els seus colors vibrants, que simbolitzen la primavera i la seva llum, així com les flors i els tons metàl·lics es veuen plasmats en les dues col·leccions que es llancen cada any, inspirades en la bellesa de l'artesania de la mà de la natura.

Els seus materials refermen el valor artesanal de la firma i en garanteixen la màxima durabilitat, comoditat i atemporalitat. La seva continua aposta per innovar en materials, tecnologies i sistemes de producció són valors de la casa que avancen sense perdre els valors tradicionals i l'essència. Per exemple, una de les seves darreres novetats són les soles extra lleugeres, a base de resina natural biodegradable, que suposen una autèntica revolució de la comoditat i el confort del calçat a nivell mundial.

Característiques de les sandàlies de Pons Quintana

Característiques de les sandàlies de Pons Quintana

Les col·leccions limitades i personalitzades s'adapten a les necessitats de cada mercat i materialitzen les tendències de cada temporada. Un calçat que representa la dona moderna i tot terreny que vol anar a la moda, sense renunciar a l'estil. La col·lecció primavera-estiu 2023 representa totes les tendències pròpies de l'època estival on tant els colors vius com els tons pastís prenen protagonisme. Plataformes, sandàlies de taló i fins i tot, sandàlies planes, una infinitat d'opcions perquè puguis triar la que més s'adapti al teu estil. I perquè tu mateix en siguis testimoni, t'ensenyem de la mà de Pons Quintana les tendències d'aquesta temporada en matèria de sandàlies que trepitgen fort:

Plataformes i sandàlies blanques

Les sandàlies blanques són un bàsic de fons d'armari que sempre funciona. A Pons Quintana podem trobar diversos models per conjuntar amb faldilla, vestits o pantalons. Mira, mira!

Milan blanques amb cèrcol de jute natural de Pons Quintana

Milan blanques amb cèrcol de jute natural de Pons Quintana / CARLOS CABEZA

Bombai color blanc, negre i ‘silver’ i taló folrat de pell blanca de Pons Quintana

Bombai color blanc, negre i ‘silver’ i taló folrat de pell blanca de Pons Quintana / Carlos Cabeza

Adorns florals

Una de les tendències més repetides d’aquesta temporada són els adorns florals. Podem trobar-los en tot tipus de peces com vestits, armilles sastre o tops i, és clar, les sandàlies no podien ser menys. De diferents colors i alçades, Pons Quintana ens ofereix uns models irresistibles en l'ampli catàleg de la seva nova col·lecció.

Forli color conyac amb adorn floral també en pell de Pons Quintana

Forli color conyac amb adorn floral també en pell de Pons Quintana / Carlos Cabeza

Padova color mango amb flors de pell a to de Pons Quintana

Padova color mango amb flors de pell a to de Pons Quintana / Carlos Cabeza

Maxisivelles

Les maxisivelles van ser tota una declaració d’intencions del 2022, però encara no ens han abandonat. Aquest detall pot fer que qualsevol ‘look’ tingui la seva essència. Des de les més bàsiques de color negre i que van amb tot, fins a colors pastís. Fes una ullada a la web de Pons Quintana per descobrir com es porten.

Tina color cirera amb maxisivella trenada sobre empenya de Pons Quintana

Tina color cirera amb maxisivella trenada sobre empenya de Pons Quintana / Carlos Cabeza

Forli color blau amb maxisivelles trenades de Pons Quintana

Forli color blau amb maxisivelles trenades de Pons Quintana / Carlos Cabeza

Colors vius i tons pastel

Els colors vius com el rosa fúcsia o el groc són sempre benvinguts durant aquestes dates. No obstant això, durant aquesta temporada no podem oblidar-nos del verd, que trepitja fort. A més, els tons pastel com el préssec, el lila o el blau cel prenen protagonisme dins d'aquesta col·lecció que es caracteritza pel trenat de pell fet a mà en diferents colors.

Padova amb trenat tipus reixeta en colors pastel combinats de Pons Quintana

Padova amb trenat tipus reixeta en colors pastel combinats de Pons Quintana / Carlos Cabeza

Sandàlies i bossa de mà trenats en color verd de Pons Quintana

Sandàlies i bossa de mà trenats en color verd de Pons Quintana / Carlos Cabeza

Ara que ja coneixes tots els secrets de la marca, només cal descobrir quina sandàlia necessites per estar preparada per a qualsevol pla de l'estiu. I no et perdis cap detall perquè amb motiu del 70è aniversari de Pons Quintana, la firma torna als seus orígens i ens sorprèn amb una col·lecció de sabatilles per anar per casa i per a núvies.

Sabatilles de plataforma en napa blanca i plomes de marabú de Pons Quintana

Sabatilles de plataforma en napa blanca i plomes de marabú de Pons Quintana / Carlos Cabeza