Descobreix el sistema "secret" dels supermercats Bon Preu per saber els últims productes disponibles

Aquest signe d'ortografia a les etiquetes dels preus indica la disponibilitat limitada als estants

Bruna Segura

Els supermercats Bon Preu han desenvolupat un sistema peculiar per comunicar als seus empleats quan un producte determinat està a punt d'esgotar-se i ja no estarà disponible. Aquest sistema, que fins ara era bastant secret, consisteix en imprimir un signe d'ortografia a l'etiqueta de preu que penja del prestatge. D'aquesta manera, els clients poden descobrir si aquelles unitats són les darreres disponibles i, en cas afirmatiu, que no trobaran aquest producte en els supermercats Bon Preu i Esclat en un futur proper.

Aquesta tàctica discreta és un recurs utilitzat pels treballadors dels supermercats per donar informació clara sobre l'estoc disponible als seus clients. A partir d'ara, en veure l'asterisc en l'etiqueta de preu, els consumidors poden prendre la decisió de comprar el producte de manera immediata o entendre que aquesta és l'última oportunitat per adquirir-lo.

El signe d'ortografia que s'utilitza és un asterisc. Un simbol molt petit i discret que per a la gestió dels estocs és vital en el cas de l'ensenya catalana de supermercats.

L'asterisc al preu indica que són les últimes unitats d'aquell producte

L'asterisc al preu indica que són les últimes unitats d'aquell producte / DdG

Amb aquest sistema, Bon Preu busca mantenir una comunicació efectiva amb els seus treballadors i a més, aquesta estratègia permet gestionar millor l'estoc i evitar situacions de frustració quan un client busca un article que ja no es troba disponible.

Si ets un client habitual dels supermercats Bon Preu i Esclat, ja saps que un asterisc en l'etiqueta del preu pot revelar-te una oportunitat única d'adquirir l'últim exemplar d'un producte determinat. Estigues atent i no deixis escapar aquesta oportunitat abans que esgotin les últimes unitats.