La nova botiga de roba 'low cost' més barata que Primark arriba a Espanya: Quan obrirà a Girona?

Aquest comerç s'ha popularitzat per vendre roba, complements i articles per a la llar a preus molt baixos

Interior d'una de les botigues de roba 'low cost' que s'està expandint ràpidament per tot el territori espanyol.

Interior d'una de les botigues de roba 'low cost' que s'està expandint ràpidament per tot el territori espanyol. / Información

Carlos Jover

És una de les notícies més esperades pels amants dels productes low cost. Les dificultats econòmiques dels darrers anys -l'alta inflació, el preu desorbitat de la llum o l'alça dels preus dels carburants- porten a molts ciutadans a comprar a botigues amb preus més barats. Primark -amb una botiga a les comarques gironines a l'Espai Gironès- és un clar exemple d'un comerç dedicat a la venda de roba a preus baixos, però ja ha arribat a Espanya la botiga que promet fer-li la competència directa. Es diu Pepco i ja es pot trobar en molts punts del país.

Aquesta botiga és d'origen polonès i ja és present en un total de 12 països europeus, en els quals ha enamorat als clients per la seva roba, complements i articles per a la llar a baix cost. Repartides per tota Europa, Pepco ja compta amb 2.700 botigues i els seus plans de futur passen per continuar obrint establiments a causa de la bona acollida que té entre el públic.

Interior d'una botiga Pepco a Alacant.

Interior d'una botiga Pepco a Alacant. / Información

La marca comercial suma més de 170 botigues arreu d'Espanya i el seu pla d'expansió preveu inaugurar noves botigues.

On es poden trobar les botigues Pepco a Espanya?

Entre els seus productes més demandats es troben peces de roba de tota mena, complements i diversos articles per a la llar. El triomf dels productes de Pepco rau en la senzillesa i el baix preu dels seus productes. A més, el catàleg és ampli: productes de decoració, joguines per a nens, articles de cuina o adorns per a la llar, entre molts altres. 

Fins al moment, Pepco es troba distribuït en diversos punts del país, però destaca pel seu gran nombre de botigues a la Comunitat Valenciana i la Comunitat de Madrid. A més, també es pot trobar a Catalunya, Astúries, Castella i Lleó, País Basc, La Rioja, Múrcia, Andalusia, Castella-la Manxa i Aragó. De moment, Pepco encara no compta amb cap botiga a les Illes Canàries ni a les Illes Balears.

Distribució territorial de les botigues Pepco a Espanya.

Distribució territorial de les botigues Pepco a Espanya. / Pepco

A les comarques gironines, Pepco encara no disposa de cap establiment. La botiga més propera es troba a Santa Susanna, al Maresme, a pocs quilòmetres de Blanes. Sens dubte, i amb la ràpida expansió de la cadena a tot Espanya, Pepco no trigarà a inaugurar un dels seus comerços en territori gironí.