Ficar paper higiènic a la nevera: un truc simple però efectiu que cada cop és més popular

Un truc molt útil

El truc del paper higiènic a la nevera: simple però efectiu.

El truc del paper higiènic a la nevera: simple però efectiu. / CC0

El frigorífic és un dels electrodomèstics dels quals no es pot prescindir. Pot emmagatzemar certs aliments durant poc o molt de temps i és un aspecte molt important de la nutrició. A més, s'eviten molts residus.

Tot i això, un frigorífic necessita manteniment perquè els problemes estan a l'ordre del dia. No només cal comprovar la temperatura sinó que cal mantenir-lo absolutament net per dins.

Tots sabem com pot ser de molesta una mala olor interior. En aquest sentit, és sorprenent el que passa si es fica paper higiènic a la nevera. Probablement, no sàpigues que és un mètode que s'està fent molt popular i que molta gent ja ha après a fer.

El truc del paper higiènic és molt útil perquè la nevera faci bona olor durant molt de temps.

En primer lloc, cal rentar el frigorífic per dins i desinfectar-lo. Ingredients naturals com el vinagre o la llimona són bons per això. Quan tot estigui net i sec, és hora de passar a l'acció.

Prepara una petita barreja de bicarbonat de sodi i aigua, xopa un rotllo de paper higiènic per dalt i per baix i fica-ho a la nevera. El bicarbonat absorbirà qualsevol mala olor que es formi amb el temps.

Per utilitzar aquest mètode, el millor és un rotlle de paper higiènic perquè és petit i es pot col·locar fàcilment a una cantonada d'aquest electrodomèstic. Tot i això, també pots utilitzar un rotlle de paper de cuina, tallat per la meitat.