Repsol ens dona uns consells per estalviar amb la bombona de butà

El preu de la bombona ha pujat i és important saber com estalviar i fer que ens duri més

Bombones de butà

Bombones de butà

A. Nego

La pujada del preu de la bombona de butà ha fet que molts espanyols hagin de començar a pensar com estalviar en aquest aspecte. Tenir aigua calenta per dutxar-se o gas per poder cuinar és fonamental en les llars. L'última pujada d'aquest mes de novembre ha fet que molts es plantegin com fer front a la temporada tardor-hivern, ja que la pujada ha estat espectacular: 71 cèntims per bombona. En aquest article us deixem alguns consells per estalviar i fer que et duri més la bombona de butà.

Amb l'objectiu d'ajudar-nos a treure el màxim rendiment de la bombona de butà, diverses empreses del sector han compartit diferents consells amb l'objectiu d'augmentar-ne la durabilitat i l'eficiència. Repsol va donar una sèrie de recomanacions per tal que els clients puguin donar-li un ús més gran i millor al butà. Alguns molt simples, però que no tothom porta a terme.

Els consells de Repsol per estalviar en la factura del gas

Els consells de Repsol per estalviar en la factura del gas / Arxiu - Seu Repsol

Els consells de Repsol

Un és tancar la clau del subministrament quan no s'estigui usant o col·locar la bombona lluny de zones que puguin generar o rebre calor, serien alguns d'aquests consells. 

Una altra de les recomanacions a les quals molt poques persones paren atenció és la del foc. Segons indiquen des de les energètiques, el color del foc és molt important a l'hora de comprovar si la combustió és correcta o no. En cas que la flama presenti un color blavós, la combustió serà perfecta, mentre que si desprèn un color ataronjat o vermell, és dolenta.

Aquestes tres claus us ajudaran a treure el màxim partit a la vostra bombona de butà i així aconseguireu que us duri més temps.