Coneix les 3 millors cremes facials segons l'OCU

Cuidar la pell és essencial per mantenir un rostre bonic

Econòmiques i repletes de qualitats

Les vitamines i la hidratació són un factor clau en la nostra rutina de bellesa

Les tres millors cremes facials

Les tres millors cremes facials / senivpetro

A. Nego

La cura de la pell és molt important i més quan arribem a certes edats. Tot i que, la prevenció és clau per evitar arrugues innecessàries en el rostre. A més, quan arriba l'època del fred, la nostra pell queda seca. Cuidar-la amb cremes o remeis casolans és essencial per aconseguir una pell hidratada i plena de vida. 

És important trobar la crema que millor s'adapti al teu tipus de pell, però al contrari del que molts creuen, no caldrà invertir grans quantitats de diners per fer-ho. Així ho ha confirmat l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) que, en la seva anàlisi de la millor crema hidratant de cara, ha conclòs que hi ha bones opcions des de 5 euros. De fet, la seva preferida pels resultats obtinguts amb prou feines arriba als sis euros.

Les millors tres cremes facials

Una de les opcions que s'ha colat al top 3 és la crema 'Deliplus Hidrata 24 hores', de Mercadona, que pel bon etiquetatge dels ingredients que la conformen ha conquerit els experts. A més, costa menys de 5 euros, per això és una bona alternativa econòmica.

És apta per a tota mena de pells, però gràcies al fet que aporta una hidratació profunda és ideal per a aquelles persones que tenen la pell seca.

En aquest llistat també trobem la hidratant '24H SPF6 de Cent', la marca de cosmètica de Lidl que és una de les més barates: el preu de referència no arriba als 3,50 euros i és una opció perfecta per cuidar la teva pell.

24H SPF6 de Cent de Lidl

24H SPF6 de Cent de Lidl / Lidl

Segons l'OCU, la millor crema hidrant és la 'Nivea Naturalle Good', una proposta molt nutritiva. Aquest cosmètic compta amb una fórmula refrescant amb Àloe Vera Bio i un 99% d'ingredients d'origen natural. Aquesta opció ofereix una pell hidratada durant 24 hores, aportant un aspecte saludable i radiant. Aquesta crema és perfecta per a pells normals i mixtes i deixa una sensació de frescor.