La begurenca Dolors Moret Ferriol, que era la persona de més edat de la demarcació de Girona i la segona de Catalunya, va morir dissabte, després que el passat mes de gener celebrés el 111 aniversari. Lola Moret, com és més coneguda, ha estat enterrada avui al matí, després de les exèquies a l´església parroquial de Sant Pere de Begur.

Moret, nascuda el 10 de gener de 1907, des dels 13 anys, i fins a la seva jubilació, va dedicar tota la seva vida professional a l´ofici de telefonista, que sempre va fer al municipi de Begur.

Des de fa vint-i-sis anys Lola Moret residia a Palamós, on viu una part de la seva família, fills i néts. Estigué casada amb Martí Platja Congost, de Begur, amb qui va tenir un fill, i, posteriorment, es va casar en segones núpcies amb Ricard Isern Sau, resident a Torrent, amb qui va tenir un fill i una filla. Moret tenia actualment dos fills, a més de néts, besnéts i rebesnéts.

Des de fa uns anys, els alcaldes de Begur i Palamós, Joan Loureiro i Luís Puig, respectivament, han honorat Moret, ja que era la persona més gran dels dos municipis empordanesos.