Un grup de Mossos d'Esquadra es van sumar ahir a la protesta dels veïns de Bàscara per demanar la retirada dels camions de la NII i la construcció de la variant per desviar el trànsit.

Alguns agents dels Mossos d'Esquadra -representants dels sindicats SME, CAT i SPC- van participar van sumar-se al matí al tall de la carretera de nou a deu del matí. "Nosaltres som els primers que, dia rere dia, veiem els riscos que suposa transitar per aquesta via i anem a cadascun dels accidents", va dir el portaveu de l'SME-CCOO, Toni Castejón. L'agent va afegir que "el que volem és fer evident que la policia també es posa al costat dels usuaris i de les víctimes".

Els agents que es van afegir a la protesta van portar una pancarta on es podia llegir: "Vergonya polítics, vergonya N-II, Mossos amb les víctimes de la N-II". Els agents ja van manifestar la seva voluntat de tornar a donar suport als talls viaris sempre que els sigui possible. La propera ocasió serà demà.

Les manifestacions es porten a terme des del 31 de gener quan una veïna del poble va morir en un accident a la N-II. No s'aturaran fins que el Govern compleixi el compromís de desviar el trànsit de camions pesants per l'autopista.