El Departament d'Ensenyament subvenciona amb 1.035.981 euros cinc centres educatius privats concertats de Girona, Figueres i Olot, en ajudes per a alumnes amb necessitats educatives especials i en situació socioeconòmica desfavorida.

Els centres beneficiaris són les escoles Cor de Maria, de Figueres, i Sagrada Família, de Girona, cadascuna amb una subvenció de 125.914,50 euros; Cor de Maria, Escola Pia i Petit Plançó, totes elles d'Olot, la primera amb 305.266,50 euros, la segona amb 319.257 i la darrera amb 159.628,50 euros. Aquestes dades consten en una resposta parlamentària del Govern al Partit Socialista.

D'altra banda, ahir el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya va publicar els convenis de col·laboració que el Departament d'Ensenyament va subscriure l'any passat amb els ajuntaments. Es tracta de trenta acords per a diferents projectes relacionats amb l'atenció a la diversitat a educació Secundària. En concret, la llista de convenis inclosos en la resolució publicada ahir per la Generalitat són amb els consistoris de Torroella de Montgrí, Besalú, Amer, Anglès, Santa Coloma de Farners, Girona, la Cellera de Ter, Olot, Vilafant, Figueres, Sant Martí Vell, Ripoll, Campdevànol, Portbou, Capmany, Llançà, el Port de la Selva, Cadaqués, Bellcaire d'Empordà, la Tallada d'Empordà, Sant Joan de les Abadesses, Blanes, Ultramort, Ribes de Freser, Verges, Cruïlles-Monells-Sant Sadurní de l'Heura, Forallaç, Corçà i Cervià de Ter.