El Consell comarcal del Pla de l'Estany transporta més de 750 estudiants cada dia

El servei es duu a terme amb una flota de 24 autobusos de tres empreses de transport

26.09.2015 | 07:22

El Consell del Pla de l'Estany transporta cada dia més de 750 estudiants aquest curs 2015-2016, tal com ha concretat l'ens comarcal. Deu dies després de l'inici del nou any escolar, el Consell ha especificat que ha posat en marxa una flota de 24 autobusos, de tres empreses de transport diferent, per tal de cobrir el servei.
A partir de les sol·licituds rebudes, el Consell comarcal del Pla de l'Estany gestiona el transport escolar diari de més de 750 nois i noies de la comarca, corresponents als nivells d'educació Infantil, Primària i Secundària dels diferents centres educatius.
L'organisme va explicar que es tracta d'una xifra lleugerament superior a la de l'inici del curs anterior, 2014-2015, que es concretarà un cop s'hagin fet efectives totes les inscripcions dels alumnes de Batxillerat que faran ús d'aquest servei -que no és obligatori-, els repetidors i altres altes de darrera hora.
Per fer possible aquesta prestació, hi ha en servei una flota de 24 vehicles que pertanyen a tres empreses de transport. En total, ja hi ha en funcionament un total de 22 línies de transport a tota la comarca.
Amb l'objectiu de facilitar tota la informació als usuaris, el Consell Comarcal ha editat una guia de transport escolar, un llibret informatiu en el qual es detallen els recorreguts, les parades i els horaris de totes les línies d'autobús escolar del Pla de l'Estany. El llibret, que també inclou altra informació, s'envia abans de l'inici del curs, a tot l'alumnat usuari del servei, així com als centre educatius del Pla de l'Estany.
Pel que fa a la concessió de les ajudes de menjador escolar per raons socioeconòmiques i geogràfiques, a la convocatòria d'enguany s'han rebut 625 sol·licituds. El Consell comarcal del Pla de l'Estany va informar que es tracta d'un nombre molt semblant al del curs anterior.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema