Argument: En un bar decadent, de parets tristes, cadires gastades i llum de neó, uns actors envellits s'han deixat vèncer per l'apatia, pel desànim. Es planyen que ja no queden al món persones bones, com passava en altres temps... O potser sí? Quins serien els superherois del segle XXI, apòstols de l'inconformisme, de la pau i la solidaritat? La resposta la trobaran en els "Motivadors de Patraix", personatges que es dedicaran a fomentar l'empatia, a predicar l'altruisme.

"Algunes persones bones" és una creació d'El Pont Flotant, companyia valenciana que investiga i experimenta noves formes de comunicació i d'expressió teatrals"

Per participar en el sorteig de les 6 entrades dobles per a l'espectacle d'aquest divendres 25 o dissabte 26 a les 21.00 hores s'havia de contestar la següent pregunta:

PREGUNTA: En teatre: Com s'anomena qualsevol de les cambres destinades als actors per a vestir-s´hi (reposar-hi... etc)?

I la resposta correcta era: CAMERINO, àmpliament encertada per tots vosaltres.

Els guanyadors del sorteig, realitzat a través de sortea2.com, han estat:

Entrades dobles per a la funció d'aquest divendres 25 a les 9 del vespre:

- M. Àngels Mateu

- Rosa Hernández

- Ariadna Riera Felip

Entrades dobles per a la funció d'aquest dissabte 26 a les 9 del vespre:

- Laura Molist Solà

- Pere Lladó

- Elena Bosch

Els guanyadors ja han estat comunicats per correu electrònic.

Moltes gràcies a tots per participar en el nostre concurs i seguiu atents al web de Diari de Girona per a noves convocatòries!