El GIO Ensemble, el nou format de la GIOrquestra, farà la seva presentació pública avui (20h) en un concert a l'Auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona, amb un programa per a octet de corda de l'època romàntica: els octets de Felix Mendelssohn i Max Bruch.

Aquesta formació està pensada perquè els principals intèrprets de la GIO puguin oferir repertoris variats de la literatura universal en un punt mig entre els grups de cambra i l'orquestra, ha informat Jaume Sabaté, responsable de màrqueting i contractació de la GIO.

L'espectacle que avui s'estrena es podrà gaudir també en diversos festivals d'estiu i està previst portar-lo a diferents municipis a partir de la tardor.

La formació que actuarà avui a Girona, dins la progamació estable de l'Auditori Viader, estarà formada per vuit músics "de primer nivell de casa nostra": Frédéric Descargues (violí), Eszter Schütz (violí), Christian Torres (violí), Alfredo Salcedo (violí), José Bracero (viola), Joan Félix (viola), Edgar Casellas (violoncel) i François Ragot (violoncel).