Girona serà Hollywood el 2017

El periodista Víctor Colomer comercialitza un calendari amb fotomuntatges que situen Marilyn Monroe, Charles Chaplin, Humphrey Bogart i els Germans Marx a la ciutat de l'Onyar

08.06.2016 | 07:18
Girona serà Hollywood el 2017

Una proposta enginyosa i desenfadada basada en fotomuntatges situa grans artistes de Hollywood a la Girona de postal fent una picada d´ullet al lector a partir de la complicitat entre escenaris de la ciutat i les seves pel·lícules o papers més coneguts.

El periodista Víctor Colomer va distribuir ahir a les principals llibreries de Girona el calendari Girona és Hollywood 2017, que presenta a la portada una espectacular Marilyn Monroe somrient i marcant corbes en un balcó amb vistes a les cases de l´Onyar.

Colomer pensa en el turisme i ha redactat el calendari en quatre idiomes. Breus però ben documentats peus de foto indiquen el nom del (o dels) artistes de la foto, el títol i l´any de la pel·lícula al·ludida, i el nom del carrer o indret de Girona on se situa l´escena.

El calendari presenta Gene Kelly cantant sota la pluja a la llum d´un fanal a la rambla de la Llibertat, Charles Chaplin al costat d´una ensenya de Joc de trons i amb l´exalcalde Puigdemont al fons, una sensual Rita Hayworth actuant al Sunset o Johnny Weissmuller Tarzan, punyal en mà, amb la mona Chita, caçant la lleona del Cul de la Lleona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema