Girona serà Hollywood el 2017

El periodista Víctor Colomer comercialitza un calendari amb fotomuntatges que situen Marilyn Monroe, Charles Chaplin, Humphrey Bogart i els Germans Marx a la ciutat de l'Onyar

08.06.2016 | 07:18
Girona serà Hollywood el 2017

Una proposta enginyosa i desenfadada basada en fotomuntatges situa grans artistes de Hollywood a la Girona de postal fent una picada d´ullet al lector a partir de la complicitat entre escenaris de la ciutat i les seves pel·lícules o papers més coneguts.

El periodista Víctor Colomer va distribuir ahir a les principals llibreries de Girona el calendari Girona és Hollywood 2017, que presenta a la portada una espectacular Marilyn Monroe somrient i marcant corbes en un balcó amb vistes a les cases de l´Onyar.

Colomer pensa en el turisme i ha redactat el calendari en quatre idiomes. Breus però ben documentats peus de foto indiquen el nom del (o dels) artistes de la foto, el títol i l´any de la pel·lícula al·ludida, i el nom del carrer o indret de Girona on se situa l´escena.

El calendari presenta Gene Kelly cantant sota la pluja a la llum d´un fanal a la rambla de la Llibertat, Charles Chaplin al costat d´una ensenya de Joc de trons i amb l´exalcalde Puigdemont al fons, una sensual Rita Hayworth actuant al Sunset o Johnny Weissmuller Tarzan, punyal en mà, amb la mona Chita, caçant la lleona del Cul de la Lleona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema