L'hotel Sa Punta de Begur reobre després d'un procés de modernització

L'objectiu de l'establiment és convertir-se en l'"hotel insígnia de la Costa Brava per a senderistes, ciclistes i aficionats al golf"

L'hotel Sa Punta de Begur.

L'hotel Sa Punta de Begur. / Hotel Sa Punta

Europa Press

Europa Press

L'hotel Sa Punta de Begur ha reobert després d'una modernització per posicionar-se com a destí per a "els amants de la tranquil·litat i la naturalesa", segons informa en un comunicat.

L'establiment, de 4 estrelles, ha estat renovat en col·laboració amb l'estudi d'interiorisme Luzio, que ho ha dotat de mobiliari i materials càlids "amb l'objectiu de modernitzar el seu estil, combinant la sofisticació d'un Hotel Boutique amb la comoditat d'un luxós Beach House".

La directora de l'hotel, Sandra Julia, ha explicat que l'objectiu és convertir-se en l'"hotel insígnia de la Costa Brava per a senderistes, ciclistes i aficionats al golf", a més del turisme cultural o els clients que busquen un destí relaxant.

L'hotel disposa de 34 habitacions i 'suites' de 27 a 35 metres quadrats i una terrassa privada amb vista a la mar o als jardins.

Entre els serveis que ofereix l'hotel està una piscina de 25 metres d'aigua salada, un 'pool bar', un saló social i una sala de reunions per a fins a 70 persones.

Gastronomia

L'oferta gastronòmica de l'hotel és el restaurant Dalia, liderat pel cuiner Josep Maria Martínez, que se centra en els productes d'origen local com el peix fresc, la carn de Girona o els arrossos de Pals.

A partir d'aquest mes, el restaurant ofereix els 'Diumenges de Dalia', un menú de 65 euros per persona acompanyat per la música 'lounge' d'un 'discjòquei'.