El comitè d'empresa de la carrossera Noge d'Arbúcies ha trobat un possible comprador. Es tracta del grup Benseny, amb seu a Montmeló, dedicat al sector metal·lúrgic. Segons va explicar el president del comitè, Jordi Calí, el grup ja ha presentat la carta d'intencions als administradors concursals de Noge i té un termini de deu dies per presentar el pla industrial i de viabilitat. Calí va assegurar que l'empresa garanteix inversió en nova tecnologia i maquinària i que basa en l'exportació gran part del seu negoci. A més, es compromet que, en el termini d'un any, podrà donar feina als més de 90 treballadors que aniran al carrer. Ahir al vespre, 150 persones es van manifestar contra el tancament de Noge.

En tot cas, el comitè d'empresa de Noge ha trobat un possible comprador per a la carrossera. Des que van conèixer la intenció de la direcció de tancar i deixar 93 treballadors al carrer, el comitè ha iniciat una campanya per trobar un comprador perquè està convençut que l'empresa és viable si innova i aposta per l'exportació.

Ahir, en el transcurs de la segona manifestació per exigir a la direcció que els pagui els dos mesos de salari que els deu, el president del comitè va donar detalls de l'operació. Es tracta del grup Benseny, que ja ha presentat una carta d'intencions als administradors concursals de Noge on demostra la seva voluntat de fer una oferta de compra, les xifres de la qual no han transcendit. Calí va explicar que el possible comprador té deu dies per presentar un pla de viabilitat i industrial. La intenció de Benseny és invertir en maquinària i nova tecnologia amb la voluntat d'exportar.