Somrient, satisfet, content. Així entrava Narcís Julià a la sala de premsa d'El Helmántico. Ja no calia patir més per aguantar el resultat ni per l'estat de salut de Jorquera, que havia recuperat la consciència camí de l'Hospital. Tocava gaudir després d'haver aconseguit la victòria en la seva estrena a la banqueta del Girona a Segona A. Un triomf amb tots els ingredients, tal com ell mateix el va definir: "Bon joc, patiment i fins i tot un punt d'èpica".

Julià era conscient del que s'hi jugava. Calia aixecar l'ànim d'una plantilla tocada pels mals resultats d'un inici de temporada força irregular. El tècnic va tocar la tecla correcta. "És una victòria que ens reforça. Necessitavem creure d'una vegada en nosaltres mateixos", va subratllar. Després va afegir que "hem fet un molt bon partit, l'hem sabut llegir en tot moment".

El tècnic va voler "felicitar" a tots i cadascun dels seus jugadors perquè segons ell "s'ho mereixen". Narcís Julià es quedava sobretot amb els primers 45 minuts: "Érem conscients del que ens hi jugavem i hem sortit des del vestidor amb la idea de donar-ho tot". També va reconèixer que la sort, per una vegada, els va donar un cop de mà afirmant que "en els minuts finals hem patit, però tot i les adversitats, la sort no ens ha donat l'esquena i hem aconseguit la victòria i els tres punts".

L'entrenador gironí també va tenir paraules per al Salamanca. Segons ell "sabíem que arribaven al partit amb una dinàmica molt bona, sobretot després de la victòria de dijous a la Copa contra el Racing, però també sabíem quines armes fer servir per superar-los i és el que hem fet. Teníem estudiat el Salamanca i sabíem que havíem de guanyar".

Sobre la lesió de Jorquera, Julià va reconèixer que d'entrada s'havia "espantat" en veure el porter inconscient. "Les primeres noticies que he rebut, però, ja m'han tranquil·litzat i ara espero que es pugui recuperar al més aviat possible i que torni cap a Girona".