La selecció espanyola sub-20 de rugbi, amb qui juga el gironí, Jaume Genabat, va acabar com a subcampiona del Trofeu Mundial de la categoria després de perdre en la final davant Samoa per 32-38 en un partit resolt en la pròrroga.

Espanya que va donar la volta al partit a la segona part, va veure com Samoa va igualar el matx i va forçar la pròrroga. Només començar el temps extra marcava l'assaig que els donava accés al Mundial Sub-20 absolut de l'any que ve.

Espanya va arribar a la final en el seu debut deixant pel camí a equips com el dels Estats Units. Només la favorita del torneig, Samoa, en la pròrroga va ser capaç de reduir a Espanya. Com si d'un duel de pesos pesants es tractés Espanya i Samoa colpejaven cada errada del rival, sense pietat i amb la ment posada en que no se'ls notés el cansament que els anava passant factura a les dues seleccions.

Abans que s'arribés al descans Espanya tornava a culminar una gran jugada per deixar el marcador en 14-16. A la represa, els intercanvis en el marcador van ser constants, per arribar al final del partit amb un empat a 32. En el temps afegit, els del Pacífic van ser millors, i van guanyar per un definitiu 32-38.