El jutjat d'intrucció número 4 de Girona ha ordenat embargar un pidolaire de Girona per recuperar una multa de vint euros que aquest es nega a fer efectiva. Inicialment se li va posar una sanció de 40 euros per manifestar-se deu dies a la plaça del Vi davant l'Ajuntament de Girona no fent cas dels agents de la Policia Municipal i menyspreant-los. La sanció era de quatre euros per dia. Després d'un recurs, la sanció se li va rebaixar a la meitat. En aquelles concentracions protestava per un suposat desallotjament que hauria patit.

Per assegurar-se el cobrament, el jutjat ordena a dues entitats d'estalvis que retingui i li transfereixi els diners.

L'home, el conegut pidolaire Celio Pérez, proferia insults als agents de la policia. Alguns dels agents li van demanar identificació en diversos ocasions. El cas va arribar als tribunals, que l'han condemnant a la multa.

L'afectat té cinc dies per presentar un recurs de revisió per tal d'impugar la decisió judical. No obstant, Celio Pérez ja ha dit que no pensa fer cap joc als jutges, ni a la policia i que abonar els diners només serviria per seguir finançant la repressió al moviment anticapitalista, del qual se'l considera militant.