Un dibuix amb finestres, balcons i persianes d'una façana que recorda a les cases de l'Onyar és la imatge que il·lustrarà els gots de les barraques. «Una Girona que juga a ser la Florència catalana». D'aquesta forma descrivia la imatge la seva autora, Luna del Valle, guanyadora del concurs del disseny dels gots de Girona.

Altres gots, tot i que menys, portaran el disseny del segon guanyador del concurs, Jaume Bitterhoff. Es tracta d'una imatge que emula els quatre rius de la ciutat -i que és present també en alguna façana de Girona- amb una gota que s'escapa, segons el seu autor, «per fer una sèquia» i «a la vegada omplir el got de barraques».

Altres gots portaran el disseny d'Ariadna Serrano, guanyadora del tercer premi del concurs, que ha representat un grup de persones diverses i un que sobresurt i fa una fotografia amb el mòbil per captar l'ambient de Fires.

El jurat, format per persones vinculades al disseny gràfic, ha valorat especialment la presentació d'elements gràfics originals, que busquin nous elements identificadors gironins i que fugin dels tòpics i dels elements típics de les Fires, ja que a més de ser presents a l'espai de barraques de la Copa els gots també s'utilitzaran en les festes majors de barri de Girona per al període 2017-2018.