El Cotxe de l'Any dels Lectors de Prensa Ibérica estrena nova pàgina web

La pàgina facilita la participació dels lectors en la votació amb un disseny més clar, dinàmic i intuïtiu

04.11.2016 | 07:12
Els guardons dissenyats per Martín Chirino.

Prensa Ibérica Media renova la web del Cotxe de l'Any dels Lectors amb un disseny més clar, dinàmic i intuïtiu. Aquest canvi permet al lector accedir a la informació amb una experiència millorada, el que facilita la seva participació en la votació que, des de 2002, reconeix cada any al model més atractiu pel seu disseny i prestacions.

La nova web ofereix de forma detallada les dades completes de tots els cotxes que aspiren al guardó. Es tracta de tres candidats per mes, dels quals ha de sortir cada un dels sis favorits que optaran finalment al premi. Aquest nou disseny recull una descripció completa de cada vehicle, les fitxes tècniques de totes les seves versions i una completa galeria de fotos perquè cada usuari pugui comparar i votar comptant amb tota la informació. Poden participar en la votació tots aquells que accedeixin al web del Cotxe de l'Any dels Lectors, així com els usuaris de totes les capçaleres de Prensa Ibèrica Media, grup al qual pertany Diari de Girona.

La nova pàgina recull, a més, les últimes novetats del sector de l'automòbil amb notícies dels models més innovadors i les marques més actives en el món del motor. Tots els continguts es poden compartir a través de les xarxes socials i es podran veure còmodament des del mòbil gràcies a que la nova web s'ha creat sota el criteri 'responsive', que permet la seva visualització òptima en qualsevol dispositiu.

L'opinió dels lectors de Premsa Ibèrica Media segueix sent l'objectiu prioritari de la nova web ja que seran ells, a través dels seus vots, els que triïn al guanyador del títol a Millor Cotxe de l'Any 2017.

Per poder participar en la votació, el lector només haurà de registrar a la web i votar pel seu candidat favorit. Cada participant només podrà fer-ho un cop al dia. Amb l'opinió de tots els lectors, s'escollirà el guanyador final de l'edició d'enguany, que es donarà a conèixer el proper dia 16 de desembre.

En una gala posterior, organitzada conjuntament entre Prensa Ibérica Media i Godó, el vehicle seleccionat rebrà el guardó de Cotxe de l'Any dels Lectors, una escultura de bronze dissenyada per l'escultor Martín Chirino.
El premi Cotxe de l'Any dels lectors és una mostra més del compromís i suport que Prensa Ibérica Media té amb el sector automobilístic.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema