Les brigades municipals de l'Ajuntament de Blanes van instal·lar aquest dijous un dels darrers bancs del passeig Cortils i Vieta que s'estan acabant de rehabilitar. Situats entre plaça Catalunya i el carrer Santa Anna, on està situat el Banc dels Músics i el Monument al Sardanista, aquest tram de més de 400 metres de llargada és el que disposa de l'amplada més gran per passejar arran de mar i gaudir de la badia del municipi.

Al llarg d'aquest espai hi ha 20 bancs de fusta de grans dimensions amb seients a les dues bandes. Els bancs es van instal·lar per primera vegada el juny de l'any 1994, quan es va concloure la construcció de l'aparcament soterrat i la urbanització del passeig. Des que es van instal·lar per primer cop s'havien fet reparacions puntuals però mai no s'havia afrontat una rehabilitació íntegra i completa de tots els elements. Per dur-ho a terme, l'Ajuntament de Blanes ha comptat amb la meticulosa feina que estan fent els treballadors de les Brigades Municipals.

Els treballs es van iniciar l'any passat, quan es van substituir en la seva totalitat tres dels que estan situats a tocar del Banc dels Músics. A partir d'aquí, els següents elements s'han anat rehabilitant un per un, amb la previsió que de cara a la Setmana Santa només en quedin dos i s'acabin abans de l'estiu.