La recepta per acabar amb la caiguda de cabells: oli de romaní
S'ha acabat perdre cabell: la recepta pas a pas
Descobreix com fer pols de romaní
R. P.
El romaní té multitud de beneficis per a la salut. Diversos estudis han demostrat que el romaní pot contribuir en la concentració, l'atenció, la memòria, en la reducció de l'estrès i l'ansietat i, a combatre l'envelliment entre altres. Així doncs, avui us portem un truc que de segur us encantarà. L'oli de romaní és un antídot natural ideal per aprimar-se i evitar la caiguda de cabells.
La caiguda dels cabells pot ser deguda a diversos factors: una dieta inadequada, l'estrès, els productes agressius per a la cura dels cabells i l'ús excessiu d'aparells de calor. Sigui quina sigui la causa, l'oli de romaní pot ajudar a restaurar els cabells danyats.
L'afebliment del cabell és un procés lent. És crucial tractar el problema abans que arribi a la fase de pèrdua irreversible del cabell. L'oli de romaní millora la microcirculació al voltant del fol·licle pilós, afavorint-ne el creixement.
Recepta: barreja revitalitzant
Ingredients:
- 5 gotes d'oli d'argània
- 5 gotes d'oli essencial d'ametlla
- 5 gotes d'oli essencial de romaní
Preparació:
- Aboqueu l'oli de romaní, l'oli d'ametlles i l'oli essencial d'argània en un petit flascó de vidre.
- Agiteu bé la barreja abans d'aplicar-la sobre el cuir cabellut.
Aplicació:
- Apliqueu unes gotes de la barreja sobre el cuir cabellut.
- Feu un massatge suau amb els rovells dels dits durant uns deu minuts.
- Renteu-vos els cabells com de costum.
Per obtenir els millors resultats, seguiu aquest tractament de 6 a 12 mesos, dues vegades per setmana. En poc temps, notareu els efectes positius i augmentarà la confiança en el seu aspecte. Aquest mètode té un cost baix i un impacte mediambiental reduït. Proveu aquesta solució natural i apliqueu-la amb regularitat per aprofitar tots els seus avantatges.
Romaní en pols
Pols de romaní casolà en 2 minuts. Aquesta pols és molt útil a la cuina. Conserva el seu sabor amb el temps, és molt versàtil i el pots utilitzar com vulguis. Només necessites 6-7 branquetes de romaní.
Preparació:
- Separar les fulles de les branques
- Rentar bé les fulles i assecar-les
- Assecar les fulles de romaní, col·locant-les entre dues fulles de paper sulfurat al microones durant 2 minuts a 1000 W.
- El romaní s'ha d'assecar i no cremar-se
- En aquest punt, posar les fulles seques a la batedora
- Triturar bé fins a obtenir una pols fina i passar per un colador
El resultat és romaní en pols, una pols verda fosca molt perfumada que es conserva (tancat en un pot hermètic) durant més d'un mes.
Ara ja pots fer infusions, utilitzar-lo en guisats o fins i tot, et servirà per aromatitzar carns i olis.
- El cinisme de Puigdemont
- Dos gironins, entre les sis víctimes mortals de l’atemptat a l’Afganistan
- Temps de Flors tanca amb les mostres quasi intactes i una afluència de turistes gairebé tan elevada com el primer dia
- Aquests són els preus dels menús del nou restaurant dels germans Roca
- Una mare i una filla farmacèutiques i un directiu d'una empresa química, les víctimes catalanes de l'atac terrorista a l'Afganistan
- El port de Palamós s’omple de públic en el primer dia del festival Terra de Mar
- «A Barcelona em deien 'pagès' i jo n'estava ben orgullós»
- La Bisbal es bolca amb l'ascens del bàsquet