La Fundació Roses?Contra el Càncer va recaptar 1.268,53 euros amb el IV Campionat Social Pesca Bonítol organitzat pel GEN?de Roses i amb la col.laboració de la Confraria i en el que van participar 22 embarcacions. Es van capturar 147 quilos de captures. Els diner ses obtinguts es destinaran a la lluita contra el càncer.

Del total recaptat, 567 euros van ser a partir de les aportacions i inscripcions dels pescadors, mentre el restant es va obtenir amb la subhasta del peix, 141,7 quilos de captura, del que es va encarregar la Confraria.

La jornada va començar a primera hora del matí i es va desenvolupar en aigües entre la badia i l'Estartit fins al migdia. L'embarcació Boke, d'Andreu Rodríguez, va obtenir la major pesca, seguida de la Roses II d'en Ramon Ripoll, i la Flor del Dia de'n Carlos Miraells. Totes tres embarcacions són de pescadors professionals. En la quarta posició va quedar l'embarcació principal promotora del Campionat, aquests semiprofessionals, la Garvant d'en Cinto Berta.

D'altra banda, es van superar els rècords del Trofeu Record-Fisch 2015 que també organitza la Secció de Pesca Esportiva del GEN.