10 de novembre de 2018
10.11.2018

La Jonquera demana a Interior que acceleri la comissaria

L'alcaldessa s'ha reunit amb el conseller per informar-lo de les problemàtiques que estan patint

10.11.2018 | 01:12
La Jonquera demana a Interior que acceleri la comissaria

L'Ajuntament de la Jonquera s'ha reunit amb el conseller d'Interior de la Generalitat, Miquel Buch, per tal de convidar-lo a la propera Junta de Seguretat i informar-lo de les problemàtiques que pateixen. També s'ha demanat celeritat en els tràmits per a construir l'oficina dels Mossos d'Esquadra.

L'alcaldessa, Sònia Martínez ha explicat que la reunió ha servit per explicar de primera mà «problemàtiques que afecten al municipi com els mutireincidents, les ocupacions de pisos en què es trafica amb drogues, etc». Segons Martínez, se l'ha informat dels fets dels darrers dos anys i se l'ha convidat a asssistir a la propera junta local de seguretat que se celebrarà a principis del 2019.

A més, s'ha demanat «prioritat i pressa per a la redacció del projecte de la comissaria i evidentment més efectius dels Mossos»:

La població ha viscut en els darrers dos anys les problemàtiques derivades de la presència de lladres multireincidents que han generat inseguretat entre els ciutadans que van optar per constituir una plataforma ciutadana.


Tres delinqüents reincidents

En aquest moment tres delinqüents reincidents estan a la presó. La sortida d'un d'ells fa un parell de setmanes va generar nous robatoris fins que detingut de nou, ha ingressat a presó.

En el cas concret d'aquesta problemàtica l'Ajuntament i la plataforma de veïns han optat per personar-se com a acusació particular. El darrer reincident que va generar problemes fa unes setmanes acumulava fins a trenta-dos antecendents.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook