04 de juliol de 2019
04.07.2019
Diari de Girona

L'alcaldessa de Roses, una regidora i l'exalcalde declaren com a investigats per un delicte de prevaricació

Un promotor es va querellar contra els responsables polítics i cinc tècnics municipals per tramitacions que considera "arbitràries"

04.07.2019 | 13:52
La regidora Sílvia Ripoll /en primer pla) i l'exalcalde i exregidor Carles Pàramo entrant al jutjat aquest matí

L'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, una regidora, Sílvia Ripoll i l'exregidor i exalcalde, Carles Pàramo, han declarat aquest matí al jutjat de Figueres en relació a la querella d'un promotor Immobiliari, Xavier Sala Casellas, d'Immogestió SL, per un presumpte delicte de prevaricació en el qual implica també cinc tècnics municipals ('arquitecte cap d'Urbanisme, una arquitecta i dos advocats).

El promotor es va considerar perjudicat per quatre decisions "arbitràries", tal com va publicar Diari de Girona, i va presentar una querella al Jutjat d'Instrucció de Figueres al novembre.

Els querellats van fer arribar un comunicat en el qual lamentaven que l'objectiu «no és altre que el de perjudicar la imatge d'aquestes persones, un acte de revenja irracional aprofitant la proximitat d'una nova convocatòria electoral». Entenen que podia haver presentat un contenciós per la via administrativa i no una querella per la via penal.

Els querellats han respost aquest matí a les preguntes del jutge i de les seves defenses que demanen l'arxivament de la causa, ja que consideren que no hi ha "fonament jurídic" per seguir amb aquest procés penal, segons ha avançat ACN.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook