Un tall de llum afecta 900 abonats i establiments del centre de Figueres

La companyia va instal·lar un generador elèctric a la plaça de les Patates per restablir el servei

El personal tècnic revisa els transformadors amb l’lalcaldessa Agnès Lladó. | @ALLADOSAUS/EMPORDÀ.INFO

El personal tècnic revisa els transformadors amb l’lalcaldessa Agnès Lladó. | @ALLADOSAUS/EMPORDÀ.INFO / ddg. figueres

ddg. figueres

El centre de Figueres va patir ahir talls de llum intermitents des de les deu del matí i fins dos quarts de tres de la tarda. Segons l’Ajuntament, la incidència va afectar unes 900 persones i diversos establiments comercials del Rovell de l’Ou.

El personal tècnic de la companyia elèctrica Endesa, subministradora del servei, va traslladar-se fins al lloc per identificar l’origen de l’avaria i restablir el subministrament que afectava en un sector amb nombrosos establiments comercials i de restauració, en unes dates amb força afluència de compradors.

Dues hores d’incidència

Gairebé dues hores després de la incidència, el consistori va informar que «bona part del servei elèctric del centre està restablert» i que es redueix a 200 persones les afectades per l’avaria». La llum es va anar retornant als abonats de forma gradual per part d’Endesa mentre els tècnics continuaven treballant.

Va continuar afectat els abonats del carrer Barceloneta. Per poder reduir l’afectació i restablir-lo totalment, la companyia elèctrica va desplaçar un generador a la plaça de les Patates.

Durant l’avaria, el personal tècnic va treballar en els transformadors de les places de Sant Pere i de les Patates.

Al voltant de dos quarts de tres de la tarda, després de cinc hores i mitja de l’avaria, i gràcies al generador, el servei es va restablir completament.