Detenen a Capmany un home amb 19 quilos de marihuana, una arma de foc i 60.000 euros

El detingut, que el jutjat ha ordenat l'ingrés a presó portava drogues diverses valorades en 52.803 €

El material intervingut al detingut.

El material intervingut al detingut. / Mossos d'Esquadra

Carme Vilà

Carme Vilà

El jutjat ha ordenat l'ingrés a presó d'un detingut pels Mossos d'Esquadra el 18 de gener transportant 19 quilos de marihuana, una arma de foc, heroïna, dosis d'LSD, MDMA. També portava 60.000 euros.

Es tracta d'un home de 37 anys, detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i un delicte de tinença il·lícita d'armes.

Els Mossos de la Comissaria de la Jonquera el van detenir pels volts de les quatre de la matinada mentre patrullaven a l'àrea de servei de Capmany, en el marc del dispositiu establert amb la finalitat de prevenir els furts a les àrees sde descans de l'AP7.

Segons han informat, una dotació va detectar que l'ocupant d'un turisme tenia una actitud sospistosa. En veure als agents va fer veure que dormia. En ordenar-li que baixés el vidre del vehicle, els agents van notar una forta olor de marihuana.

A l'interior del vehicle li van trobar set bosses amb 19,31 quilograms de cabdells de marihuana, 20 tauletes d'haixix, dues peces d'heroïna de 5,26 grams, 5 pastilles d'èxtasis, MDMA en pols, 5 dosis d'LSD, un pot amb substància de tall i 198 vaporitzadors de marihuana. El valor de les substàncies intervingudes al mercat il·lícit és de 52.803 €.

 A més, també li van intervenir una arma de foc curta amb munició i 60.875 € en metàl·lic.

 Davant d'aquests indicis els mossos van detenir a l'home com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i tinença il·lícita d'armes.

 El detingut amb antecedents va passar ahir a disposició davant del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres que va decretar el seu ingrés a presó.

Material comissat al detingut.

Material comissat al detingut. / Mossos d'Esquadra