Envien a presó el propietari d'un bar de la Jonquera per vendre droga a l'establiment

Un operatiu conjunt dels Mossos, Policia Nacional i Local permet desarticular el punt de venda d'estupefaents i comissar-ne

La droga intervinguda en l'operatiu policial

La droga intervinguda en l'operatiu policial / Mossos/CNP/PL Jonquera

E.B.

El jutge ha enviat a presó el propietari d'un bar de la Jonquera on es venia droga. Un operatiu conjunt dels Mossos, Policia Nacional i Local també ha permès desarticular aquest punt de venda d'estupefaents. L'arrestat té 46 anys i l'acusen de ser presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Fruit d’una investigació, la tarda del 6 d’abril, i en el marc de la col·laboració i el treball conjunt entre aquests tres cossos policials, es va posar fi a un punt de venda de drogues a petita escala dins un bar del carrer Major de la Jonquera.

A l’entrada i registre del local van detenir el propietari del bar. A l'actuació hi van participar agents dels Mossos d'Esquadra de les comissaries de Figueres i la Jonquera, de la Policia Nacional i de la Policia Local de La Jonquera.

A més, els agents van confiscar 25 embolcalls de cocaïna amb un pes de 28,96 grams, 601 euros en bitllets fraccionats i sis telèfons mòbils.

Droga oculta a la jaqueta

El gos de la Unitat Canina de Girona a través del seu gos va detectar els 25 embolcalls de cocaïna a dins la jaqueta del detingut.

Els policies també van localitzar una motxilla que contenia diversos embolcalls amb diferents substàncies estupefaents, concretament 34,19 grams de cocaïna més, 730 grams d’haixix i 49,75 grams d’heroïna.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 7 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, qui en va decretar el seu ingrés a presó.