Intervenen prop de dues tones d'haixix en un camió a Garrigàs

La Guàrdia Civil deté al camioner, que ha entrat a presó, que duia 51 fardells a la càrrega

És el comís més elevat de droga que ha fet el cos policial enguany en un vehicle

Important comís de droga: Intervenen prop de dues tones d'haixix en un camió a Garrigàs

E.B.

La Guàrdia Civil ha intervingut prop de dues tones d'haixix en un camió a Garrigàs.

Han detingut al camioner, que ha entrat a presó, perquè duia 51 fardells amb la droga a la zona de la càrrega. Aquest seria el comís més elevat de droga que ha fet el cos policial enguany en un vehicle

Els agents han enxampat al xofer aquesta setmana quan es dirigia cap a França. El van interceptar en una àrea de servei de l'AP-7, la de Garrigàs. Van identificar el conductor del camió amb remolc, de matrícula francesa que estava estacionat.

Durant la inspecció del remolc, els investigadors van trobar-se amb la sorpresa, a dins portava 51 fardells d'haixix. Un total de 1.986 quilos.

Per tot això, van arrestar el conductor del camió acusat de ser el presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Aquesta actuació s'emmarca en la tasca de prevenció del trànsit il·lícit de substàncies estupefaents a la província de Girona i segons el cos policial, és la més important que han dut a terme en transport per carretera des de començaments d'any.

Les diligències, la droga confiscada i el detingut van ser posats a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de Guàrdia de Figueres. El jutge va decretar l'ingrés a la presó sota fiança del xofer.