Peralada acull el tercer sopar benèfic per recaptar fons contra el càncer

El sopar benèfinc de l'any passat.

El sopar benèfinc de l'any passat. / Associació Contra el Càncer a Figueres

DdG

L’Associació Contra el Càncer a Figueres impulsa una nova edició del Sopar Solidari de l’Alt Empordà. Un esdeveniment per recaptar fons per a la investigació i millora de la qualitat de vida de les persones amb càncer i les seves famílies. El sopar, a càrrec del xef Paco Pérez, es farà el 6 d’octubre al Nou Mirador del Castell de Peralada.

El preu del tiquet individual és de 75 euros per assistents de fins a 30 anys i de 100 euros a partir de 30 anys. Per a les persones que no puguin assistir a l’esdeveniment però vulguin col·laborar amb l’entitat hi haurà l’opció de fer una donació a la taula 0.

El Sopar Solidari serà presentat per Thomas Spieker i Llucià Ferrer. A més, durant l’acte se sortejaran importants regals cedits per reconeguts col·laboradors. Una de les novetats d’aquest any és que l’artista alt-empordanès Jordi Comas, conegut sota el nom artístic de Fert, pintarà un quadre que se sortejarà entre tots els assistents, prèvia adquisició d’una butlleta per import de 5 euros.

S’espera que aquest acte aconsegueixi reunir uns 300 assistents, entre els quals es trobaran autoritats i personalitats de l’Alt Empordà.

L’Associació Contra el Càncer és l’entitat de referència en la lluita contra el càncer des de fa 70 anys. Dedica els seus esforços a mostrar la realitat del càncer a Catalunya, detectar àrees de millora i posar en marxa un procés de transformació social que permeti corregir-les per obtenir un abordatge del càncer integral i multidisciplinari.

A Girona, l’Associació Contra el Càncer està estructurada en 34 delegacions locals, compta amb més de 241 persones voluntàries, 5.601 socis i 15 professionals.

Durant el 2022 l’Associació Contra el Càncer a Girona va atendre 1.870 persones afectades per la malaltia.