Enxampada portant haixix i un mòbil ocults quan anava de vista a la presó de Figueres

Els Mossos la detenen després que funcionaris descobrissin que ho duia amagat en diverses cavitats corporals

Exterior del centre penitenciari de Puig de les Basses

Exterior del centre penitenciari de Puig de les Basses / arxiu

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra han detingut una dona que anava a fer un bis a bis amb un intern del Centre penitenciari del Puig de les Basses. Aquesta portava haixix i un mòbil amagat en cavitats corporals.

Els fets van succeir diumenge passat cap a tres quarts de set vespre, els Mossos van rebre l'avís dels funcionaris del servei de comunicacions de la presó que anessin a l'interior del centre.

Els treballadors la van enxampar portant a sobre quelcom més que la seva roba: duia sis embolcalls d'haixix, un total de 60 grams. Una droga que estaria valorada en uns 409 euros al mercat negre. I a més, duia un mòbil i un cable USB.

Per tot això, els agents dels Mossos que fan vigilància i protecció de centres penitenciària van anar fins a lloc. Finalment, ella mateixa va acabar indicant a la policia tot el que duia amagat pel cos i que volia introduir a la presó durant la visita.

Davant dels fets, els policies van acabar detenint aquesta dona com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. La dona de 43 anys fins ara no comptava amb antecedents policials.

Subscriu-te per seguir llegint